Yle ja VeikkausTV näyttävät TPS-HJK-ottelun

TPS-kannattajat lanseerasivat viikonlopun teemaksi Turun vastaan Helsinki. Perjantaina kolisivat kaukalonlaidat HK Areenalla ja sunnuntaina pelataan Veikkausliigaa. TPS:n Matej Hradecky ja Juri Kinnunen päättivät vääntää leikkimielisesti aiheen suhteen kättä. Kumpi voitti, Matej:n kotikaupunki Turku vai Jurin kotikaupunki Helsinki? Molemmat toki taistelevat Tepsin puolesta täydestä sydämestä pyhänä. TPS kohtaa siis sunnuntaina 28.9. Veritas Stadionilla HJK:n klo 17.00 alkaen. Jos et pääse jostain syystä kuitenkaan paikan päälle, on matsi katsottavissa myös VeikkausTV:stä (www.veikkaus.fi).

Katso kädenvääntö TPS TV:stä:
http://tpstv.fi/tps-hjk-nakyy-myos-veikkaustvlla-teemana-turku-vs-helsinki/

Yle on päättänyt sisällyttää VeikkausTV:n Futiskierros-konseptia mukailevan lähetyksen sunnuntaina 28.9. esitettävään Urheiluviikonloppu-ohjelmaan. Lähetyksessä seurataan yhdellä kertaa koko Veikkausliigakierrosta. Pääpelinä on Turussa pelattava TPS – HJK, mutta myös muista kierroksen otteluista nähdään huippuhetkiä samaan tapaan kuin VeikkausTV:n Futiskierroksessa. Televisioinnin takia kaikki kierroksen ottelut pelataan liigahallituksen päätöksellä samanaikaisesti sunnuntaina 28.9. klo 17.00 alkaen.

Veikkausliigan Respect-ottelu TPS-HJK alkaa sunnuntaina 28.9. jo klo 17.00.
Liput ennakkoon edullisesti osoitteesta http://fctickets.tps.fi/default.asp

Veikkauskortilla saa TPS-HJK-otteluun kaksi lippua yhden hinnalla. Etu on vain sadalle ensimmäiselle asiakkalle, joten toimi nopeasti.

Lisää uutisia