Yläkentän pääkatsomo numeroidaan sittenkin

FC TPS Turku Oy on päättänyt, että Turun Urheilupuiston Yläkentän pääkatsomon kausikorttipaikat numeroidaan sittenkin. TPS aloitti kausikorttimyynnin myymällä kausikortteja, joita ei oltu kohdistettu numeroituihin istumapaikkoihin. TPS on tehnyt pääkatsomosta nyt uuden numeroidun katsomokartan. Yläkentän Pääkatsomossa on yhteensä 610 numeroitua istumapaikkaa.

– Täytämme uudet numeroidut paikat tilausjärjestyksessä. Ne ihmiset, jotkat ovat jo ostaneet kausikorttinsa, pääsevät toivomaan omaa henkilökohtaista istumapaikkaansa ensin. Täytämme paikat alkuperäisen tilausjärjestyksen mukaisesti. Kun nämä paikat on osoitettu nykyisille kausikortin haltijoille, täytämme sen jälkeen pääkatsomon istumapaikkoja ihan normaalissa tilausjärjestyksessä. Tämä järjestely selkeyttää kuitenkin kokonaisuutta ja uskomme, että pystymme palvelemaan näin paremmin TPS jalkapallon ystäviä, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund perustelee muutosta.

TPS:n kannattajakatsomon kausikortteja ei sen sijaan numeroida, sillä kannattajakatsomo on luonteeltaan seisomakatsomo. Yläkentän pääkatsomoon varataan lisäksi vielä omat istumapaikkansa tiedotusvälineiden edustajille. TPS on myynyt kaudelle 2015 yhteensä jo 331 kausikorttia ja niistä 95 kausikorttia on kannattajakatsomoon.

Lisää uutisia