Ykkösliigacupissa varsinaissuomalaisten joukkueiden taisto – TPS TV:n videoennakossa Roope Pakkanen

Jalkapallon miesten Ykkösliigacup jatkuu lauantaina Salossa kahden varsinaissuomalaisen joukkueen kohtaamisella, kun mittaa toisistaan ottavat Salon Palloilijat ja Turun Palloseura. Ottelu käynnistyy Salon Urheilupuiston tekonurmella kello 15.00. Turun Sanomat ja Salon Seudun Sanomat näyttävät pelin suorana ja selostettuna lähetyksenä digitilaajilleen.

Ykkösliigacupin A-lohkossa FF Jaro on jo varmistanut jatkopaikkansa, mutta toinen välieriin etenevä joukkue on vielä ratkaisematta. Omat mahdollisuutensa jatkopaikan nappaamiseen on niin SJK Akatemialla, TPS:llä, KäPalla kuin SalPallakin. A-lohkon tarkan pistetilanteen voit tarkistaa Palloliiton tulospalvelusta.

TPS avasi oman pistetilinsä Ykkösliigacupissa viime kierroksella, kun joukkue pelasi 0–0-tasapelin SJK Akatemian kanssa. Puolustuksellisesti ottelu oli alkukauden parasta Tepsiä ja joukkue pystyi pitämään pakettinsa hyvin kasassa. Hyökkäyspelaamissa TPS:llä on vielä työstettävää viimeisen kolmanneksen ratkaisuissa ja lauantaina selkeä tavoite onkin laittaa SalPan maaliverkko venymään.

– Lähdetään siitä, että pidetään taas nolla omissa, ollaan aggressiivisia, viedään hyökkäykset loppuun asti ja tehdään maaleja, niputtaa lauantain voittoreseptin TPS-toppari Roope Pakkanen.

Voit katsoa Roope Pakkasen mietteet kokonaisuudessaan TPS TV:n otteluennakkovideolta.

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia