Ykkösliigacup käynnistyy lauantaina kotipelillä – TPS TV:n videoennakossa Eino-Iivari Pitkälä

TPS aloittaa kilpailulliset ottelut tulevana lauantaina, kun Ykkösliigacup pyörähtää turkulaisjoukkueen osalta käyntiin. Ykkösliigacupin avausottelussaan TPS kohtaa FF Jaron. TPS–Jaro-ottelu pelataan lauantaina 3. helmikuuta kello 14.30. Pelipaikkana toimii Kupittaa 5 ja otteluun on vapaa sisäänpääsy. TPS:n kioski palvelee katsojia ottelussa ja kioskin tuotteita ostamalla on mahdollista tukea TPS:n toimintaa. Turun Sanomat näyttää pelin digitilaajilleen suorana lähetyksenä.

HUOM! TPS–Jaro-ottelun pelipaikka ja alkamisaika ovat muuttuneet alun perin ilmoitetusta, sillä LähiTapiola Areena on toistaiseksi poissa käytöstä lumen kuplahallille aiheuttamien vaurioiden vuoksi.

Uudistunut TPS on jo ensimmäisissä harjoituspeleissään näyttänyt lupaavia merkkejä tulevasta. Palloseuralta on nähty parhaimmillaan erittäin vauhdikasta ja energistä peliä. Viime viikolla TPS pelasi 2–2-tasapelin Veikkausliiga-joukkue EIF:n kanssa. Tepsin toisesta maalista vastannut Eino-Iivari Pitkälä arvioi, että EIF-ottelussa nähtiin harjoituskauden tähän mennessä parasta Tepsiä. Mitä muuta ”Eikalla” oli mielessään TPS TV:n otteluennakkohaastattelussa? Katso Jaro-pelin otteluennakkovideo alta!

Ykkösliigacup

Ykkösliigacupissa joukkueet on jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon. TPS pelaa Ykköscupin A-lohkossa yhdessä SalPan, KäPan, SJK Akatemian ja FF Jaron kanssa. B-lohkossa jatkopaikoista puolestaan kamppailevat JIPPO, JäPS, KTP, PK-35 ja MP. Yksinkertainen lohkovaihe pelataan tammi–maaliskuun aikana, ja kummastakin lohkosta kaksi parasta joukkuetta etenee välieriin. Lohkovaiheessa joukkueet saavat peluuttaa kolmea vakuutettua testipelaajaa.

Välierissä kumpikin lohkovoittaja isännöi toisen lohkon kakkosta. Finaalin kotijoukkue arvotaan. Ykkösliigacupin mestarille on luvassa 10 000 euron rahapalkinto. Loppuottelun hävinnyt joukkue saa puolestaan 3 000 euron rahapalkinnon. Välierien runkopelipäivä on 23. maaliskuuta ja finaalin 6. huhtikuuta. Finaalipeli näkyy suorana Ruudun välityksellä.

Lisää uutisia