Ykköscupin lohkojako on vahvistettu – kilpailu alkaa tammikuussa

Ykköscupin lohkojako on julkaistu. Turun Palloseuran kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Salon Palloilijat, Käpylän Pallo ja Ekenäs IF. TPS kohtaa KäPan ja EIF:n kotonaan ja pelaa vierasottelun SalPaa vastaan.

Ykköscup pelataan kolmessa maantieteellisesti painotetussa lohkossa. Lohkojen neljä joukkuetta pelaavat yksinkertaisen sarjan, jossa viime kaudella parhaiten sijoittuneet joukkueet saavat kaksi kotiottelua. Joukkueilla on mahdollisuus käyttää alkulohkossa kahta vakuutettua ja etukäteen ilmoitettua testipelaajaa.

Lohkojen kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkokolmosta etenevät kahdeksan joukkueen puolivälieriin. Pudotuspelit pelataan yksittäisinä otteluina. Samassa alkulohkossa pelanneet joukkueet eivät voi kohdata puolivälierävaiheessa – kotiedut menevät lohkovoittajille sekä parhaalle lohkokakkoselle.

Välierien sekä finaalin kotijoukkue arvotaan. Ykköscupin finaalin alustava pelipäivä on 11. maaliskuuta – mestarille on luvassa 10 000 euroa ja loppuottelun häviäjälle 3 000 euroa.

Lohko A:
HIFK
IF Gnistan
JäPS
MP

Lohko B:
EIF
KäPa
SalPa
TPS

Lohko C:
FF Jaro
JJK
KPV
SJK Akatemia

Ykköscupin alustava aikataulu:
21.1.–18.2. Lohkovaihe
25.2. Puolivälierät
4.3. Välierät
11.3. Finaali

Tarkka otteluohjelma on selvillä joulukuun puolivälissä.

Lisää uutisia