VPS-ennakko: ”Silmät ja korvat auki myös pienten muutosten suhteen”

TPS:n Veikkausliigakausi jatkuu taas keskiviikkona 4.7. VPS:n vieraana Vaasan Hietalahdessa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Veritas Stadionilla VPS:n niukkaan 0-1-voittoon.

Molemmat joukkueet lähtevät keskiviikon kamppailuun voitto allaan. TPS:lle perjantainen voitto oli vasta kauden toinen, ja kuten arvata saattaa, äärimmäisen tärkeä. Raitapaidat kasvattivat samalla tappiottomien otteluidensa putken jo neljään.

TPS otti vihdoin siis kauden ensimmäisen kotivoittonsa perjantaina Veritas Stadionilla kaatamalla IFK Mariehamnin hienon toisen jaksonsa ansiosta lukemin 2-0. VPS puolestaan kaatoi lauantaina PS Kemin vieraissa 0-1 ja ui voittonsa myötä jo turvalliseen keskikastiin sarjataulukossa.

TPS-hyökkääjä Oskari Jakonen oli isossa todella roolissa viime perjantain IFK Mariehamn -ottelussa. Jakonen iski TPS:n 1-0-maalin 68. minuutin kohdalla ja syötti siihen päälle Mika Ääritalon viimeistelemän 2-0-osuman paria minuuttia myöhemmin. Hän myöntää, että TPS saalisti IFK:ta vastaan todella isot pisteet. Jakonen ei pelannut kauden ensimmäisessä VPS-ottelussa. Hän tietää kuitenkin tasan tarkkaan, minkä profiilin joukkue keskiviikkona asettuu vastaan.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen vahvistaa, että seurassa tarkkaillaan myös mahdollisia siirtomarkkinoita. TPS-luotsi totesi kuitenkin heti perään, että mitään konkreettista ei ainakaan vielä ole työn alla. Laurikaisenkin fokus oli maanantaina tietysti jo keskiviikon VPS-ottelun valmisteluissa.

IFK-ottelusta kesken toisen puoliajan kentältä poistunut Rasmus Holma puuttuu joukkueensa vahvuudesta keskiviikkona. Sen sijaan Niklas Friberg on toipumassa täyteen pelikuntoon.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/vps-ennakko-silmat-korvat-auki-myos-pienten-muutosten-suhteen/

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös VPS-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3258717

Lisää uutisia