Viivi Ollonqvist jatkaa naisten edustusjoukkueessa

TPS on solminut kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Viivi Ollonqvistin kanssa. Ollonqvist lähti kauteen 2021 kovin odotuksin, mutta valitettavasti loukkaantuminen sotki suunnitelmia.

– Jäin Tepsiin hyvillä mielin ja sopimus oli helppo tehdä, koska ympäristö on tuttu. Olin kauden 2021 alussa latautunut kunnolla ja lähdin kovalla innolla kohti kautta, mutta harmittavasti selkä alkoi vaivata muutama viikko ennen kauden alkua. Harmitti ja ärsytti todella paljon, etten pystynyt osallistumaan peliin ja vaikuttamaan kentän tapahtumiin. Toivottavasti tulevaisuudessa paikat pysyisivät kunnossa!

Loukkaantumisen myötä Ollonqvist joutui seuraamaan jalkapalloa eri näkökulmasta niin peleissä kuin omassa toiminnassaan. Kausi antoikin paljon ajateltavaa.

– Kun sain tietää, että kausi menisi suurimmaksi osaksi selän kuntoutukseen, niin yritin miettiä asioita eri näkökulmista. Mietin myös pelaajauraani isommassa mittakaavassa. Jotta jatkossa pysyn kunnossa, eikä selkä enää vaivaisi, minun pitää säännöllisesti kuntouttaa sitä ja kehonhuollon pitää olla mahdollisimman laadukasta.

Paluu kentille koitti aivan kauden lopussa ja se tuntui erittäin hyvältä. Kun muu joukkue siirtyi pienelle lomalla, jatkoi Ollonqvist jalkapallon parissa.

– Oli hienoa päästä kentälle kauden viimeisessä ottelussa, sillä jo pelkkä penkille pääsy oli iso juttu. Peliaikaa tuli paljon enemmän kuin uskalsin edes odottaa ja se tuntui todella mukavalta. Toki kyllä sen tunsi, että olin pelannut viimeksi huhtikuussa. Kauden loputtua en pitänyt lomaa, vaan edustuksen harjoituksia odotellessa kävin B-tyttöjen harjoituksissa ja yhdessä pelissä hakemassa lisää pelituntumaa.

Kauteen 2022 valmistavien kuukausien aikana Ollonqvistilla on kova palo karistaa loukkaantumiset taakseen ja kehittää itseään entistä paremmaksi pelaajaksi.

– Räjähtävyyttä ja pelikuntoa pitaa saada kehitettyä talven aikana ja myös tekniikkaa pitää hioa. En tyydy vain siihen, että ylläpidän taitojani, vaan haluan kehittää niitä. Varsinkin yksi yhtä vastaan tilanteet ja uskallus haastaa kaipaavat kehitystä. Tavoitteeni on ennen kaikkea pelata ehjä kausi ja sitä kautta viedä itseä pelaajana eteenpäin.

 

Lisää uutisia