Viilauksia TPS:n ottelutapahtumaan Paavo Nurmi Stadionilla

TPS käynnisti kautensa sunnuntaina Paavo Nurmi Stadionilla. Ottelutapahtumasta uudella stadionilla on tullut kaikin puolin hyvää palautetta, mutta TPS haluaa entisestään parantaa palveluita Paavolla pienin viilauksin.

Martin koulun puoleisella sisäänkäynnillä oli jo sunnuntaina erillinen portti kausikorttilaisille sekä ennakkoon lipun ostaneille, jotta heidän ei tarvitsisi jonottaa lippujonossa. Opasteita sisäänkäynnillä on kuitenkin nyt parannettu ja kyseinen portti on jatkossa merkitty erillisellä kyltillä. Portti on kauimmainen portti tulostaulusta katsottuna.

Aurinkokatsomon palveluita on myös parannettu. Katsomon läheisyydessä palvelee jatkossa HK:n makkarabaari. Myös stadionin sisäänkäynneillä on torstain ottelusta lähtien jaossa TPS:n ottelulehtiä, josta lehden voi ottaa mukaansa käydessään Aurinkokatsomoon. Sunnuntain tavoin lehtiä on myös aina jaossa pääkatsomon takana.

Henkilökuntaa on lisätty myös pääkatsomon takana oleviin kioskipisteisiin, jotta palvelu toimisi entistä nopeammin. On hyvä myös huomioida, että kioskipisteissä ei käy korttimaksut, joten mukaan kannattaa varata käteistä.

TPS-klubiteltta palvelee ennen ottelua ja ottelun aikana vain klubikortin lunastaneita, mutta ottelun jälkeen kaikki katsojat ovat tervetulleita telttaan. Teltan baari palvelee klo 21.30 asti (klo 18.30 alkavissa otteluissa).

Martin koulun pihalla sekä stadionin viereisellä hiekkakentällä voi pysäköidä vain TPS-parkkilipun ennakkoon lunastaneet. Parkkilippuja Martin koulun pihalle voi ostaa 20 euron hintaan (parkkilippu kattaa kaikki seitsemän peliä Paavolla; tilaukset: hanna.korpimaki@tps.fi). Stadionin välittömässä läheisyydessä on muuten rajalliset pysäköintimahdollisuudet, joten auto kannattaa jättää hieman kauemmas, jotta paikallisia asukkaita häirittäisiin mahdollisimman vähän. Paavo Nurmi Stadionille on lisäksi loistavat bussiyhteydet, jotka on listattu lopussa.

Tervetuloa TPS:n kotiotteluihin Paavo Nurmi Stadionille!

Lähimmät bussiyhteydet Paavo Nurmi Stadionille:
Linjat 9, 50, 51, 53, 54: pysähtyvät Martinkadulle (pysäkki nro. 73), matka pysäkiltä stadionille n. 150 m
Linjat 14, 15, 55, 56: pysähtyvät Wäinö Aaltosen museon eteen (pysäkki nro. 291), matka pysäkiltä stadionille n. 200 m
Linja 3: pysähtyy Betaniankadun ja Stålarminkadun risteykseen (pysäkki nro. 139), matka pysäkiltä stadionille n. 300 m

Lisää uutisia