Viikon TPS-pelit: 22.–28.5. – lauantai on mustavalkoinen tuplapelipäivä

Lauantai 27. toukokuuta on mustavalkoinen tuplapelipäivä, kun Turun Palloseuran naisten ja miesten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelut. Kansallisen Liigan ottelu TPS–Honka potkaistaan käyntiin Turun Urheilupuiston Yläkentällä kello 14.00. Miesten Ykkösen ottelu TPS–SalPa puolestaan starttaa Veritas Stadionilla kello 17.00. Kun ostat Tiketistä ennakkoon lipun Ykkösen TPS–SalPa-peliin, näet samalla lipulla myös aiemmin päivällä pelattavan Kansallisen ottelun TPS–Honka. Klikkaa tästä Tiketin lipunmyyntiin.

Kotipeli on tällä viikolla ohjelmassa myös Tepsin T18-juniorijoukkueella, joka saa sunnuntaina Kupittaa 5:lle vieraakseen RaiFun ja MaPS:n yhteisjoukkueen. Ottelu alkaa kello 14.15.

TPS:n kausikortilla näet Tepsin kotiottelut Kansallisessa Liigassa, miesten Ykkösessä ja miesten Kolmosessa. TPS:n kausikortit myy Tiketti.

Kansallisen Liigan, Ykkösen ja Kolmosen TPS-matsit voit ladata omaan kalenteriisi tämän linkin kautta. Kaikkien TPS Jalkapallon joukkueiden ottelut löydät Palloliiton tulospalvelusta.

Lisää uutisia