VIFK-ennakko: ”Onhan se maalinteko aina tapetilla”

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä seuraavaksi VIFK:n. Raitapaidat matkustavat sunnuntaiksi Vaasan Hietalahteen, jossa ottelu alkaa klo 18.30.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Oskari Jakonen ennakoivat sunnuntaista ottelua TPS:n perjantaisten harjoitusten jälkeen. Laurikainen myönsi, että viimeistelyä on treenattu tällä viikolla erityisesti, koska JJK-ottelussa jäätin hyvistä paikoista huolimatta nollille. Jakonen on puolestaan saanut viime aikoina mukavasti peliaikaa, mutta nuori mies haluaisi iskeä myös sen avausosumansa TPS-paidassa Ykkösen tasolla. Laurikainen avasi myös Albion Ademin tilannetta. 16-vuotias TPS-kasvattihan on leireillyt Stokessa, jossa hän on vieläkin.

Ennakko TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/vifk-ennakko-onhan-se-maalinteko-aina-tapetilla/

TPS pöllytti VIFK:ta kesäkuuta Turussa peräti 5-0, mutta Laurikainen varoittelee vaasalaisten kovuudesta erityisesti kotonaan.

Suomen Palloliitto ja Veikkaus tarjoavat Jalkapallon Ykkösen ottelun VIFK-TPS suoranaVeikkausTV:ssä ja Huuhkaja-TV:ssä sunnuntaina 2.8. klo 18.15 alkaen. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.30. Ottelun selostaa Ville Kuusinen.

Lisää uutisia