Veikkausliigaseurojen eFutisliiga käynnistyy 4.11. – TPS kiinnitti pelaajikseen Jere Jokisen ja Juha Viherkosken

eFutisliigan runkosarja käynnistyy 4.11.2020. Seurat kohtaavat runkosarjassa kertaalleen toisensa, minkä jälkeen käynnistyvät pudotuspelit, jotka huipentuvat finaaliin 15.12.2020.

eFutisliiga on Telian ja Veikkausliigan yhteinen e-urheilusarja, jossa Suomen parhaimmat jalkapalloseurat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisilla pelikentillä. Jokaista seuraa edustaa kaksi pelaajaa. TPS on kiinnittänyt edustajikseen Jere Jokisen ja Juha Viherkosken. Molemmat pelaajista tulevat Turusta.

Jere Jokinen on jo entuudestaan tuttu näky mustavalkoisessa peliasussa, sillä hän on monivuotinen TPS Salibandyn luottohyökkääjä Salibandyliigasta.

Juha Viherkoski taas antoi vakuuttavat näytöt osaamisestaan voittamalla kaikki ottelunsa eFutisliigan ”Näytön paikka” -rankingturnauksessa. 

Telia Esports Seriesin sateenvarjon alla pelattavan eFutisliigan viikoittaisia lähetyksiä voi seurata C Moren ja Telian kanavista. Lue lisää: http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2020/10/15/efutisliiga-kaynnistyy-marraskuussa-seurat-valitsivat-pelaajansa-uuteen-sarjaan

Katso video TPS-pelaajien julkistuksesta TPS jalkapallon YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/watch?v=uPxH0LqvuI

Lisää uutisia