Veikkausliigan loppusarjat pyritään pelaamaan

Jalkapallon Veikkausliiga tiedotti tänään, että se pyrkii pelaamaan loppusarjat, eli mestaruus- ja haastajasarjat, asetetun alkuperäisen tavoitteen mukaisesti. Karanteeneista jo aiheutuneiden ottelusiirtojen vuoksi niiden pelaaminen edellyttää kuitenkin loppusarjojen päätöspäivän takarajan siirtämistä nykyisestä 22. marraskuusta päivämäärälle 30.11.

Nykyinen kauden päätösaika (22.11.) on määritetty Suomen Palloliiton kansallisen kilpailutoiminnan säännöissä ja määräyksissä. Tästä syystä Veikkausliigan hallitus tekeekin esityksen aikajänteen pidentämisestä Suomen Palloliiton hallitukselle, joka päättää puolestaan asiasta illalla torstaina 29.10.

Loppusarjojen pelaaminen on siis ehdollista. Veikkausliigan hallitus teki samalla päätöksen, että mikäli Suomen Palloliitto ei pidennä loppusarjojen takarajaa marraskuun loppuun asti, päättyy Veikkausliiga heti runkosarjan jälkeen. Runkosarjan päätöskierros on jo siirretty pelattavaksi keskiviikkona 4.11.

Jos loppusarjoja ei mahdollisista ottelusiirroista johtuen voida pelata 30.11. mennessä, niin lopulliseen sarjataulukkoon lasketaan pisteet siihen asti pelatuista täysistä ottelukierroksista.

TPS kohtaa runkosarjan päätöskierroksella KuPS:n, mutta pelaa sitä ennen lauantaina 31.10. rästiottelun SJK:ta vastaan. TPS – SJK alkaa lauantaina 31.10. klo 16.00.


TPS – SJK lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-sjk-lippuja/271811

TPS – KuPS lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-kups-lippuja/271815

Lisää uutisia