Veera Keto jatkaa mustavalkoisessa pelipaidassa – ”Olen viihtynyt Turussa hyvin”

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Veera Kedon, 19, kanssa. Keto tuli viime kaudella Palloseuraan lainasopimuksella Helsingin Palloseurasta. 19-vuotias laitapuolustaja on pelannut myös nuorten maajoukkueessa.

– Todella hyvillä fiiliksillä jatkan Tepsissä. Olen viihtynyt Turussa hyvin ja valmistava harjoituskausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Odotan innolla ensimmäisiä pelejä, joissa pääsemme mittaamaan niin omaa kuin joukkueen tasoa, Keto sanoo.

Tepsin naisten edustusjoukkueen uusi päävalmentaja Sami Lehtilä on vakuuttunut Veeran motivaatiosta sekä taidoista.

– On loistava uutinen joukkueelle, että Veera jatkaa joukkueessa! Veera on todistanut itsensä harjoituksissa hyvällä ja keskittyneellä tekemisellä, sekä osoittanut kykynsä toimia eri rooleissa omalla pelipaikallaan, kertoo Lehtilä. 

Veera kertoo omiksi tulevan kauden tavoitteiksi kehittymisen mahdollisimman monella osa-alueella niin pallollisessa osaamisessa kuin fyysisessä vahvuudessa.

– Odotan innolla hyviä treenejä, pelejä sekä kehitystä joukkueelta. Meillä on todella hyvä joukkuehenki ja tykkään kovasti tulla treeneihin, Veera kertoo.

Veera luonnehtii Lehtilää osaavaksi valmentajaksi.

– Pidän Samista paljon, on ollut todella hyviä treenejä kentällä. Fysiikkaan olemme kiinnittäneet nyt todella paljon huomiota.  

Viime kauden lopputulos ei ollut halutunlainen, mutta Veera ei jää harmittelemaan.

– Viime kausi oli aika sekalainen. Ehkä saamme siitä motivaatiota, koska haluamme nousta takaisin Kansalliseen Liigaan. Haluamme näyttää, että kuulumme sinne, Veera kertoo.

Valokuva median käyttöön – Kuva: Janne Hirvensalo

TPS Jalkapallon kausikortit kaudelle 2024 ovat nyt myynnissä! Kausikortilla näet naisten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösessä sekä miesten edustusjoukkueen kotipelit Ykkösliigassa. Tiketin kausikorttikauppaan pääset tästä linkistä.

Pelaajaprofiili: Veera Keto

  • syntynyt: 5.2.2004
  • syntymäpaikka: Oulu
  • kansalaisuus: suomi
  • pituus: 175 cm
  • pelipaikka: laitapuolustaja
  • vahvempi jalka: oikea
  • sopimus TPS:n kanssa: 2024
  • seurahistoria: ONS, OLS, HFA, HPS, TPS

Lisää uutisia