Varaa paikkasi TPS Chefiin – nauti huippukokkien kuuden ruokalajin menu!

Suuren suosion saavuttanut TPS Chef järjestetään Turussa nyt jo kolmannen kerran. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään keskiviikkona 18.5. klo 19-22 ja paikka on aikaisempien vuosien tapaan BioCityssä sijaitseva Ravintola Mauno.

Tämän vuoden kattaus sisältää huikean kuuden ruokalajin illallisen ruokajuomineen. Kokonaisuuden valmistajina toimivat jälleen suomalaiset eturivin kokit TPS-taustaisen Pekka Terävän johdolla.

– Olin A-poikiin asti TPS:ssä pelaajana mukana ja kolkuttelin jopa edustuksen portteja. mutta taidot eivät silloin riittäneet ihan sinne asti. Sitten koulu ja työmaailma veivät mukanaan, Terävä naurahtaa.

Hän seuraa TPS:n lisäksi intensiivisesti myös Ipswich Townin ja Hammarby IF:n edesottamuksia.

Muun kokkijoukkueen muodostavat Kari Aihinen, Marko Rauhala, Risto Mikkola, Antti Vahtera, Petteri Luoto ja Janne Leppänen.

– Hauska ryhmä täältä on tulossa tulossa ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan. Jokaisen kokin oma identiteetti tulee vahvasti esiin, eli yhtäkään edes samantapaista annosta ei ole tarjolla. Aikamoinen makuseikkailu on siis tiedossa, Terävä lupaa.

Terävä painottaa tilaisuuden yhteisöllisyyttä. Myös huippukokit viettävät keskenään nostalgiailtaa, kun työpäivä saadaan päätökseen.

– Yhteisöllisyyden tärkeyttä ei  voi koskaan liikaa korostaa. TPS on hieno esimerkki siitä, että ihmisiä yhdistää sama intohimon kohde ja kuulutaan porukalla johonkin. Tepsiläisillä on yhteinen identiteetti ja nyt sitä vahvistetaan hyvän ruoan parissa. Me kokit ollaan myös samassa hengessä mukana ja muistellaan sitten keskenään myöhemmin vähän menneitä, Terävä kaavailee.

Tapahtuma on myyty aikaisempina vuosina loppuun, joten nyt kannattaa pitää kiirettä.

Varmista siis heti paikkasi Suomen parhaimpien kokkien isännöimään iltaan!

Kuuden ruokalajin menu ruokajuomilla hintaan: 199,00 € (+ alv 24%) / henkilö.

Paikkoja on rajoitetusti. Tilaukset ja tiedustelut: fc.toimisto@tps.fi

Tilaisuuden tuotto käytetään kokonaisuudessaan TPS jalkapallon tukemiseksi.

Lisätietoja:
myyntipäällikkö Timo Tuominen, FC TPS Turku Oy (p. 0400-509 904)

Lisää uutisia