Varaa heti paikkasi TPS jalkapallon kannattajaristeilylle!

TPS jalkapallo ja sen yhteistyökumppani Silja Line järjestävät kautta aikain ensimmäisen TPS-kannattajaristeilyn Baltic Princessillä 1.-2.10.2016. Ristelylle lähtee mukaan myös koko TPS:n edustusjoukkue. Ennen risteilyä pelataan Paavo Nurmen Stadionilla Ykkösen ottelu TPS-FC Jazz klo 16.00 alkaen.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun TPS:n edustusjoukkue on mukana virallisella kannattajaristeilyllä. Risteilyllä on mahdollisuus tavata koko edustusjoukkue taustavoimineen. Luvassa on muutenkin kaikkea jalkapalloaiheista ohjelmaa sekä Silja Linen muu viihdetarjonta siihen päälle, TPS:n myyntipäällikkö Timo Tuominen hehkuttaa.

– TPS juniorijalkapallo on juhlinut kauden päätöstä ja jakanut omat palkintonsa meidän laivoillamme jo monta vuotta peräkkäin. Hienoa, että nyt saadaan myös kannattajille oma risteily ja edustusjoukkue sinne mukaan, Tallink Silja Linen aluejohtaja Kim Söderström kiittelee.

Lähde TPS:n edustusjoukkueen kanssa TPS-kannattajaristeilylle Baltic Princessille la 1.10.2016! Liput ovat jo nyt myynnissä!

Hinnat:

E-hytti 30 €/ hytti (hytti 1-4 hlöä)
B-hytti 40 €/ hytti (hytti 1-4 hlöä)
A-hytti 55 €/ hytti (hytti 1-4 hlöä)
A-premium 85 €/ hlö (sis. erikoisaamiaisen, hytti 1-2 hlöä)

Varaukset: www.silja.fi, puh. 0600-157 00 (puhelun hinta 1,75€/ vastattu puhelu + aina pvm/mpm), Tallink Siljan matkamyymälä Aurakatu 5. Mainitse varauksen yhteydessä TS92848. Nettivarauksissa kirjoita tuotetunnus Alennuskoodi –kenttään. 

Lisää uutisia