Uronen ja Okaru jatkavat TPS-paidassa

Jalkapallon Veikkausliigassa viidenneksi sijoittunut TPS on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta. Loppukauden onnistujat, puolustaja Jere Uronen ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Dennis Okaru, jatkavat TPS-paidassa myös ensi kaudella. Uronen on solminut raitapaitojen kanssa kolmen vuoden sopimuksen ja Okarun kausi jatkuu vähintään ensi kauden. TPS:llä ja Okarulla on keskinäinen optio myös mahdollisesta jatkosta.

Vasta 17-vuotias Jere Uronen löi itsensä läpi Veikkausliigakaudella 2011 kertaheitolla. Hän pelasi kaudella yhteensä 18 Veikkausliigaottelua ja sai myös maalitilinsä auki. Uronen nousi kauden aikana myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanoon. Uronen valittiin jo tänä kautena myös Suomen urheilutoimittajien liiton valitsemaan Veikkausliigakauden 2011 tähdistöjoukkueeseen, eli niin sanottuun Kopla-joukkueeseen.

Nigerialainen Dennis Okaru puolestaan saapui näyttämään osaamistaan Palloseuralle ennen kauden alkua ja hän teki heti myös vaikutuksen. Parhaiten hyökkäyksen laidassa viihtyvä Okaru sai kauden loppua kohden koko ajan enemmän peliaikaa ja vakuutti myös TPS:n valmennusjohdon osaamisellaan. Joulukuussa 21 vuotta täyttävä Okaru pelasi menneellä kaudella TPS:n riveissä 21 liigaottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

– Molemmat ovat tulevaisuuden pelaajia ja halusimme tietenkin varmistaa, että heidät nähdään myös jatkossa TPS:n paidassa. Jere otti nopeasti oman paikkansa joukkueessa ja oli koko Veikkausliigan tämän kauden sensaatio. Jeressä tiivistyykin upeasti TPS:n Menestyvä Kasvattaja – strategia. Hän oli kauden aikana kerta toisensa jälkeen kovemmissa paikoissa ja selvitti haasteet aina loistavalla tavalla. En ihmettelisi, vaikka Jeren ura jatkuisi jo ennen tämän sopimuksen päättymistä ulkomailla, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande kiittelee.

– Dennis puolestaan oli loppukaudesta meidän jokerikorttimme ja hänen vauhtinsa parani mitä pidemmälle syksy eteni. Uskomme Denniksen roolin olevan ensi kaudella merkittävä.

Lisää uutisia