Unique Home valmisti TPS:lle mittatilaustyönä uudet pukukoppikalusteet

Turun Palloseuran pukukoppi sai pitkään kaivatun päivityksen 2020-luvulle. TPS:n yhteistyökumppani Unique Home rakensi Tepsille mittatilaustyönä uudet pukukoppikalusteet, jotka korvasivat vanhat, koulujen liikuntasalien pukukopeista tutut penkit ja naulakot. Samalla Veritas Stadionin uumenissa sijaitsevasta Palloseuran pukukopista tuli aidosti Tepsin näköinen, kiitos kalusteiden mustavalkoisen värimaailman.

– Meillä on jo pitkään ollut ajatuksena saattaa pukukoppimme kalusteet tämän päivän mukaiselle tasolle. Nyt löysimme Unique Homesta kumppanin, jonka kanssa tämä prosessi sujui helposti ja toiveidemme mukaisesti. Uudet pukukoppikalusteet ovat paitsi käytännöllisiä pelaajillemme niin myös todella näyttävän näköisiä, kiittelee FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Janne Kytölä.

Unique Home valmistaa päätuotteenaan keittiökalusteita, mutta turkulaisyrityksen valikoimasta löytyvät myös kiintokalusteet, kodinkoneet ja oheistuotteet kaikkiin kodin tiloihin. Unique Home toteuttaa myös varta vasten mittatilaustyönä erikoisempia kalustetilauksia.

– Tämä oli meille mielenkiintoinen prosessi. Lähdimme liikkeelle siitä, että kuuntelimme asiakkaan toiveita mahdollisimman tarkasti. Suunnittelin jokaista pelaajaa varten pukukaappimoduulin, ja pian päästiinkin jo tuumasta toimeen rakentamaan kalusteita mittatilaustyönä Orikedon tehtaallamme. Lopputuloksesta tuli vielä upeampi kuin suunnitelmani oli, sanoo Unique Homen toimitusjohtaja Tomi Salminen.

Tutustu Unique Homen palveluihin: https://uniquehome.fi/

TPS TV:n videolla Riku Riski johdattaa katsojat Tepsin uusittuun pukukoppiin.

Lisää uutisia