ukka Lehtovaara vierailee Kauppiaskadun Heirol Shopissa perjantaina!

TPS:n yhteistyökumppanin, Heirol Oy:n kummipelaaja, maalivahti Jukka Lehtovaara, vierailee Heirol Shopissa (os. Kauppiaskatu 4, 20100 TURKU) perjantaina 3.1.2014 klo 13-18. Jukalta voi kysellä ravinnevinkkejä tai vaikkapa herkullisen kermaisen lohikeiton reseptiä. Heirol Shopissa myydään myös TPS:n naisjaoston “Reseptejä kentältä ja kentän laidalta” -keittokirjoja Jukan signeerauksella varustettuna. TPS-teemapäivän kunniaksi Heirol Shop tarjoaa kaikille tepsiläisille 10 prosentin alennuksen Kauppiaskadun Heirol-shopin normaalihintaisista tuotteista. Muista mainita ostosten yhteydessä avainsana ”TPS”.

Etsitkö laadukasta liikelahjaa yhteistyökumppanillesi?

Kaikkein paras liikelahja on käytännöllinen, sekä tietysti tyylikäs. Heirol Oy:n valikoimista löytyy yli 2000 upeaa vaihtoehtoa. Valitse omat lahjasi meiltä, yhdestä ja samasta samasta paikasta – ja vältä turhat juoksemiset eri liikkeissä.

Varsinaissuomalaista perheyrittämistä jo yli 20 vuotta!

Heirol Oy on Kaarinassa sijaitseva perheyritys, joka on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo yli 20 vuoden ajan. Heirol Oy on noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavimmista keittiön pienvälineiden valmistuttajista – suurimpina menestystuotteinaan juustohöylät, pastakoneet ja pihvinuijat!

Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla liiketoiminnan autotallissa. Kasvutahti oli kuitenkin nopeaa ja jo vuonna 1999 Heirol työllisti seitsemän henkilöä liikevaihdon ollessa 1,33 miljoonaa euroa. Yritys on kasvanut koko ajan tasaisesti ja vuonna 2012 liikevaihto ylitti jo 4 miljoonan euron rajan. Tällä hetkellä Heirol Oy työllistää jo 15 henkilöä ja sillä on Kaarinassa noin 3000 neliön varasto- ja toimitilat.

– Tuomme laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka ovat hinta- ja laatusuhteeltaan markkinoiden huippua. Lähdimme aikanaan pienestä liikkeelle, mutta olemme kasvaneet jo merkittäväksi työllistäjäksi. Olemme sellainen vahva varsinaissuomalainen vaikuttaja, aivan kuten TPS, toimitusjohtaja Rolf Moborg vertailee.

Heirol Oy on toiminut myös yhtenä TPS jalkapallon merkittävänä yhteistyökumppanina viimeiset kaksi kautta. TPS:n kotiotteluiden yhteydessä TPS-klubilla on järjestetty jalkapalloaiheisia tietokilpailuita, joiden voittajat ovat saaneet Heirolin tyylikkäitä tuotteita palkinnoiksi.

– Meidän keittiövälineemme ovatkin saaneet monta uutta kotia TPS-klubilta. Tervetuloa perjantaina liikkeeseemme tekemään taas uusia löytöjä. TPS-teemapäivän kunniaksi Heirol Shop tarjoaa kaikille teille tepsiläisille 10 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista Kauppiaskadun myymälästämme, Moborg vielä toivottaa.

Lisää uutisia