Tutut kapteenit jatkavat – Hakaa vastaan tiedossa kokeiluja

TPS valitsi torstaina virallisesti oman kapteenistonsa kaudeksi 2020 Teatteriravintola Kivessä. TPS jatkaa jo viime kaudelta tutussa komennossa, eli kapteenina jatkaa Sami Rähmönen ja joukkueen varakapteeneiksi nimettiin Rasmus Holma ja Mika Ääritalo.

– Mitäpä sitä hyviä ja tuttuja miehiä vaihtamaan. Olimme koko joukkue, pelaajat ja taustat, yhteisellä kolmen ruokalajin illallisella Teatteriravintola Kivessä. Istuttiin koko porukalla rennosti vähän alas kovan treenaamisen lomassa ja saatiin nauttia aivan erinomaisesta Teatteriravintola Kiven kattauksesta, TPS-luotsi Tommi Pikkarainen kiittelee

TPS kohtaa perjantaina harjoitusottelussa FC Hakan Valkeakoskella. Veikkausliigaan viime kauden nousseiden joukkueiden kohtaaminen alkaa Tehtaan kentällä 12.6. klo 15.00.

TPS:n perjantaisesta kokoonpanosta puuttuu varmuudella joitakin pelaajia. Varakapteenina jatkavan Rasmus Holman jalkavamma pitää miehen sivussa ainakin muutamia viikkoja. Alustava ennuste toipumiselle on 4-6 viikkoa, mutta tilanteen kehittymistä seurataan tietysti koko ajan. Myös TPS:n viime kauden paras maalintekijä, Eliécer Espinosa, pysyy varmuudella sivussa.

– Rassella menee jokunen viikko, harjoituksiin hän pääsee palaamaan noin kolmen viikon kuluttua, mutta pelikuntoon toipuminen vei kauemmin. Espi on myös edelleen poissa, hänellä on ongelmia etureiden kanssa, Pikkarainen harmittelee.

Jesper Karlsson oli jo pallollisessa treenissäkin mukana, mutta ei ole kokoonpanossa Valkeakoskella. PIF-pelistä pois jäänyt Alim Moundi lepää vielä perjantain, mutta palaa ensi viikolla normaalisti mukaan. Jonni Peräaholla on selkä hieman vihoitellut ja hän lepää varmuudella huomisen, Pikkarainen vielä listaa.

Haka-ottelu on viimeinen treenipeli ennen ensi viikon tiistain Suomen Cupin ottelua. Se tarkoittaa samalla myös sitä, että huomenna on vihoviimeinen paikka kokeilla uusia asioita ennen virallisten pelien alkua.

– Nyt päästään vielä kokeilemaan, eli tekemään asioita vähän eri tavalla, mutta ensi viikolla meidän pitää olla valmiina. Laitan Haka-peliin kentälle hieman toisenlaisen ryhmityksen, Pikkarainen paljastaa.

Lisää uutisia