Tuplapelipäivä starttaa Yläkentältä

Turun Palloseuran kausi Kansallisessa liigassa jatkuu tulevana lauantaina 27. toukokuuta, kun Espoon Honka saapuu vierailulle Yläkentälle. Ottelu alkaa kello 14.00.

TPS raapi edellisellä kierroksella tärkeät kolme pistettä Oulusta, kun ONS kaatui lukemin 2–1 Nelly Lehtilän ja Saija Östlundin maaleilla.

– ONS-peli oli hyvin meidän hallinnassamme, ja saatiin luotua painetta heidän päätyynsä. Saatiin tehtyä hyvin omia asioita. Meiltä kokonaisuutena hyvä peli, mutta vielä jäi parannettavaa, Lehtilä arvioi.

TPS-hyökkääjä Nelly Lehtilä, 23, on aloittanut oman kautensa erinomaisesti. Lehtilä on onnistunut maalinteossa nyt kolmessa ottelussa peräkkäin.

– Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta tietysti sitä toivoo itseltä vielä enemmän maaleja ja onnistumisia, mutta kokonaisuutena tyytyväinen, Lehtilä tuumaa.

Kansallisen Liigan runkosarjasta on nyt pelattu kolmannes ja TPS on yläloppusarjan paikassa kiinni.

– Tulos on ollut sitä mitä odotettiinkin. Olen tyytyväinen joukkueen alkukauteen, Lehtilä sanoo.

Lauantaina TPS saa Yläkentälle vastaansa FC Hongan. TPS kohtasi Hongan tammikuussa vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Tuon kohtaamisen Tepsi voitti lukemin 3–1. Molempien pelaajistoon on tullut muutoksia tuon ottelun jälkeen. Honka on Palloseuran kanssa samoissa pisteissä kuuden ottelun jälkeen, joten lauantain pelissä panoksena on erityisen tärkeät pisteet.

– Odotan vähän erilaista ottelua kuin silloin tammikuussa, koska Hongalla on vaihtunut vähän pelaajat siitä edellisestä kohtaamisesta. Uudet pelaajat ovat tuoneet joukkueelle paljon lisää. Lähdemme prässäämään korkealta ja antamaan kovaa painetta vastustajalle ja pyrimme sitä kautta luomaan maalipaikkoja, Lehtilä ennakoi.

Lauantai on futiksen ystävän juhlapäivä, sillä sekä TPS:n naisten että miesten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelut. Tepsin miehet kohtaavat kello 17.00 Veritas Stadionilla alkavassa Ykkösen ottelussa SalPan. Kun ostat Tiketistä lipun Ykkösen otteluun TPS–SalPa, näet samalla lipulla myös aiemmin päivällä pelattavan Kansallisen Liigan ottelun TPS–Honka. Tervetuloa kannustamaan mustavalkoiset värit voittoon tuplapelipäivänä!

Klikkaa tästä Tiketin lipunmyyntiin ja osta tuplapelipäivän matsilippu.

TPS TV piipahti Tepsin treeneissä. Katso oheiselta videolta Nelly Lehtilän haastattelu.

Teksti: Niklas Saarinen
Videon toimitus, kuvaus ja editointi: Niklas Saarinen

Lipunmyynti TPS–Honka-otteluun tapahtuu ainoastaan paikan päällä Yläkentällä pelipäivänä. 

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Otteluinfon voit lukea tästä.

Lisää uutisia