Tuplapelipäivä huipentuu Veritas Stadionilla

TPS saa Ykkösen kauden kahdeksanteen otteluunsa vieraita Salosta, kun SalPa saapuu lauantaina vierailulle uudistetulle Veritas Stadionille. Ottelu alkaa kello 17.00.

Edellisellä kierroksella TPS koki 0–1-tappion SJK Akatemialle. TPS:n joukkueen konkarin Kasper Hämäläisen mukaan Seinäjoen-pelistä jäi Palloseuralle paljon parannettavaa.

– Viime pelistä jäi paljon parannettavaa ja ollaan niitä asioita käyty yhdessä joukkueena läpi. Ollaan käyty läpi, mitä asioita pitää kehittää. Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli muutama hyvä hyökkäys, mutta haluamme ehdottomasti olla se dominoiva joukkue ja, sitä me lähdemme ehdottomasti parantamaan, Hämäläinen sanoo.

Lauantain ottelussa ollaan uuden äärellä, sillä TPS pelaa ensimmäistä kertaa Veritas Stadionin tekonurmella. Viime kauden päätteeksi Veritas Stadionin valtasivat kaivinkoneet, ja luonnonnurmialusta poistettiin. Kuluvan kevään aikana Veritas Stadionille on valmistunut tuliterä, uuden sukupolven tekonurmi. Tepsin joukkue pääsi treenaamaan Veritaksen uudella tekonurmikentällä ensimmäistä kertaa tällä viikolla.

– Kenttä vaikuttaa todella hyvältä. Vähän saatiin tästä jo esimakua Seinäjoella, koska siellä on samanlainen alusta. Muutamat treenit tähän varmasti menee vielä tottua, Hämäläinen arvioi.

SalPan mukana Turkuun saapuu lauantaina tepsiläisille tuttuja pelaajia. SalPan joukkueessa pelaavat muun muassa entiset TPS-pelaajat Albijon Muzaci ja Oskari Jakonen.

– Tuo se extralatausta, kun vanhoja pelikavereita on vastassa, ja SalPa muutenkin tulee tästä läheltä. Siellä on paljon tuttuja, jotka haluavat näyttää meille ja muillekin, että pystyvät pelaamaan tällä tasolla, Hämäläinen virkkoo.

SalPa on aloittanut oman kautensa keräämällä kuudesta pelaamastaan ottelusta kymmenen pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukossa sijaan 6. TPS on taulukon 11. sijalla viidellä pisteellään. TPS:n Kasper Hämäläinen odottaa kunnon iltapuhdetta lauantaina Veritas Stadionilla.

– SalPa on mielenkiintoinen nousijajoukkue, joka aloittanut kautensa hyvin vahvasti. Meille tulee kunnon iltapuhde. Meidän täytyy tehdä niitä asioita, joita on käyty viime ottelun jälkeen läpi. Tullaan tekemään taktiseen puoleen myös muutoksia ja siitä se lähtee, Hämäläinen ennakoi.

Lauantai on futiksen ystävän juhlapäivä, sillä myös TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa kotiottelun. Tepsi kohtaa kello 14.00 Yläkentällä alkavassa Kansallisen Liigan ottelussa FC Hongan. Kun ostat Tiketistä lipun miesten Ykkösen otteluun TPS–SalPa, näet samalla lipulla myös aiemmin päivällä pelattavan Kansallisen Liigan ottelun TPS–Honka. Tervetuloa kannustamaan mustavalkoiset värit voittoon tuplapelipäivänä!

TPS TV piipahti Tepsin treeneissä. Katso oheiselta videolta Kasper Hämäläisen haastattelu.

Teksti: Niklas Saarinen
Videon toimitus, kuvaus ja editointi: Niklas Saarinen

Liput TPS–SalPa-otteluun voit ostaa ennakkoon Tiketin kautta.

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Otteluinfon voit lukea tästä.

Lisää uutisia