Tule vierailemaan TPS:n pisteellä TS-treffeillä lauantaina Hansatorilla!

TPS jalkapallo on paikalla huomenna lauantaina 15.9. Hansatorilla TS:n Liikunta ja Hyvinvointi Treffeillä klo 10-17. Tule vierailemaan pisteellämme ja kannustamaan TPS-pelaajia hienoihin suorituksiin päivän aikana!

TPS:n pisteellä voi tutustua junioritoimintaamme klo 10-15. Paikalla toiminnasta ovat kertomassa junioripäällikkö Matthias Ahonen sekä toiminnanjohtaja Kari Uronen. Lisäksi oman ikäluokkansa Suomen parhaimpiin pomputtelijoihin kuuluvat ja loistavasti valtakunnallisissa taitokilpailuissa pärjänneet TPS-juniorit Erik Mirel, Vilho Heikkinen ja Niklas Harittu esittelevät pomputtelutaitojaan lavalla klo 10.40. TPS:n D12-juniorijoukkue on myös tapahtumassa näyttämässä esimerkkiä laatikkosäbäilystä klo 10-12.

TPS:n pisteellä on myös myynnissä matsilippuja seuraavaan kotiotteluun, keskiviikkona 26.9. klo 18.30 pelattavaan TPS-VPS -peliin, hurjaan treffihintaan vain 5 euroa (olympia)! Pisteeltä voi hankkia myös TPS-tuotteita, mm. huippusuositun juhlavuoden keittokirjan! Keittokirjan tuotto käytetään lyhentämättömänä TPS:n junioritoiminnan tukemiseen.

Lisäksi TPS:n liigapelaajat ovat paikalla haastamassa Interin pelaajia laatikkosäbäilyssä seuraavasti:
klo 15.25-15.40 Aleksi Ristola ja Juho Lehtonen
klo 16.20-16.35 Juho Lähde ja Kennedy Eriba
Tule kannustamaan pelaajat voittoon!

Nähdään lauantaina TPS:n pisteellä TS-treffeillä!

Lisää uutisia