Tukholman kautta kohti Liigacupin finaalia

TPS hävisi tänään Ruotsin Superettaniin valmistautuvalle Hammraby IF:lle lukemin  2-1. Ruotsalaiset livahtivat jo 2-0-johtoon ennen kuin Mikko Hyyrynen kavensi ottelun  loppulukemiksi 2-1.

– Saatiin vähän kansainvälistä tuntumaa pelaamiseen Hammarbyn kanssa, mutta hävittiin tänään. Siihen ei voi olla tyytyväinen, mutta saimme koko perusrungolle ne täydet minuutit ennen Liigacupin finaalia ja siihen olen erittäin tyytyväinen, TPS -luotsi Marko Rajamäki sanaili.

– Vaikka meillä on suhteellisen kapea runko, tarvitsemme näitä kaikkia pelejä. Kansainväliset ottelut kasvattavat aina ja halusimme pitää kiinni tästä jo aiemmin sovitusta ottelusta. Keskiviikkona pelataan Liigacupin voitosta ja eihän TPS ole sitä pokaalia koskaan voittanut.
Hammarby oli ihan lostava mittari sen suhteen, missä oikeasti mennään. Meillä on paljon töitä vielä tehtävänämme, hän jatkoi.

–  Eihän me olla koskaan tyytyväisiä, että hävittiin, mutta saatiin tästäkin reissusta taas uutta puhtia. Minulla oli taas pari pari uutta asiaa, jotkut niistä toimivat, toiset eivät. Teemana oli saada se 90 minuuttia jokaiselle runkopelaajallemme ja nyt osalle vielä aidolla
nurmella. Se saatiin ja kumarrus vielä meidän omille kannattajillemme Söderstadionailla, Rajamäki kiitteli.

TPS sopi ja valmistautui Hammarby-otteluun jo hyvissä ajoin ennen tietämättä sitä, että ensi keskiviikkona on edessä Liigacupin finaali. Rajamäki haluaa nyt samalla muistuttaa, että keskiviikon Liigacup-kannu on kuitenkin ensimmäinen mahdollinen koko seurahistoriassa.

– Ei me olla voitettu koskaan sitä, se oli minullekin yllätys. Haluamme lähteä Helsinkiin, HJK:n omalle areenalle, ihan oman pelin kautta. Uskomme omaan juttuumme ja keskiviikkona nähdään, missä sen suhteen olemme, Rajamäki painotti.

Lisää uutisia