TPV-ennakko: Myös Rähmönen ja Peräaho palaavat kokoonpanoon

Jalkapallon Ykkönen jatkuu jo tiistaina, kun TPS reissaa TPV:n vieraaksi Tampereelle. TPV – TPS alkaa Tammelan stadionilla klo 18.30.

TPS lähtee tiistain kamppailuun takanaan maukas 4-0-kotivoitto EIF:stä. Tepsin perjantaisesta pelistä huokui vapautuneisuus ja joukkue sai maalihanat kunnolla auki sopivasti kauden ennätysyleisön edessä.

Erityisen ilahduttavaa oli se, että kokenut hyökkääjä Mika Ääritalo sai tämän kauden maalitilinsä auki. Kauden ensimmäisen osumansa tökkäsi polvellaan myös Rasmus Holma. Albijon Muzacille EIF-ottelun avausmaali jo kauden neljäs. 4-0-numerot komealla laukauksellaan sinetöinyt Oskari Jakonen osui puolestaan toisen kerran tällä kaudella.

TPV puolestaan hävisi viikko sitten MuSa:lle Porissa luvuin 1-0. TPV:n tämän kauden molemmat voitot ovat tulleet kotona Tammelassa. Niin EIF kuin FC KTP:kin ovat kaatuneet Tampereella niukasti lukemin 1-0.

TPS ja TPV kohtasivat jo kertaalleen Veritas Stadionilla toukokuun alkupuolella. TPS nousi silloin maalin tappioasemasta niukkaan 2-1-voittoon. Palloseuran maaleista vastasivat silloin Eliécer Espinosa ja Solomon Duah.

TPS:n maalivahtivalmentaja Mikko Känkänen aloitti seuran palveluksessa tällä kaudella. Hänen vastuulleen kuuluu siis TPS:n maalivahtien, Anton Lepolan ja Miikka Mujusen, treenauttaminen. Känkänen kantaa nyt myös vastuun TPS:n veskarikaksikon peluuttamisesta. Hän paljasti jo maanantaina, että tiistaina Tampereella tolppien välissä aloittaa Mujunen.

Päävalmentaja Tommi Pikkaraisen luottomiehenä TPS:ään liittynyt Känkänen kertoo muutenkin päivittäisestä työstään maalivahtivalmentajana Lepolan ja Mujusen kanssa. Hän avaa erittäin tarkasti myös omia työskentelymetodejaan TPS:n maalivahtien kanssa.

Haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/tpv-ennakko-myos-rahmonen-ja-peraaho-palaavat-kokoonpanoon/

TPS:n sairastupa myös tyhjenee lupaavaa vauhtia. Puolustuspään erikoismiehet Rasmus Holma ja Tatu Varmanen palasivat kokoonpanoon jo EIF-ottelussa ja nyt myös joukkueen kapteeni Sami Rähmönen sekä Jonni Peräaho ovat jälleen pelikuntoisia. Pikkaraisen vaihtoehdoista uupuvat siis enää Hradeckyn veljekset, Matej ja Tomas, sekä Jani Virtanen, joka potee polveaan.

Elisa Viihde esittää kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut kaudella 2019. Kaikki Ykkösen 135 ottelua esitetään selostettuina hintaan 9,90 € / kk.

TPV -TPS -ottelua voi seurata täältä: https://elisaviihde.fi/sport/2019-7-2-TPV-TPS/d07f937d-d86e-4593-8aa6-db6a1f199e99

Lisää uutisia