TPV-ennakko: ”Hoidetaan homma kotiin”

Keskikenttäpelaaja Matej Hradecky on kantanut alkukauden peleissä TPS:n kapteenin nauhaa. TPS pelaa perjantaina kauden 2015 ensimmäisen virallisen kilpailuottelunsa, kun se kohtaa Suomen Cupin 3. kierroksella TPV:n Tampereen Pirkkahallissa. Ottelu alkaa klo 20.00. Hradecky kiteyttää koko muunkin joukkueen tunnot ennen perjantain ottelua, jatkoon pitää ehdottomasti päästä. Useat TPS:n pelaajat ovat kohdanneet TPV:n Kakkosessa ÅIFK:n paidassa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen painottaa, että hänellä on hyvät tiedot perjantaisesta vastustajajoukkueesta TPV:stä. Hän korostaa myös, että se pääasia on kuitenkin se jatkopaikka Suomen Cupissa. Laurikainen muistuttaa, että TPV on erinomainen Kakkosen joukkue, jossa on myös hänelle tuttuja pelaajia nuorten maajoukkueista. Vaikka ottelun ajankohta on melko myöhäinen, uskoo Laurikainen silti vauhdikkaseen ja viihdyttävään peliin.

Haastattelut TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/tpv-ennakko-hoidetaan-homma-kotiin/

*****

Ottelu on nähtävissä TPS TV:n omalla sivustolla perjantaina 6.3. Lähetys avautuu hieman ennen ilta kahdeksaa osoitteessa http://tpstv.fi/live/

Myös turkulainen Ravintola Pikku-Torre (os. Yliopistonkatu 30) näyttää TPV-TPS-ottelun suorana lähetyksenä TPS TV:n streamin kautta.

Ottelu: TPV – TPS
Paikka: Pirkkahalli (Tampere)
Aika: 6.3.2015 klo 20.00
Liput: 8€ / 5€
Streami: TPS TV

Lisää uutisia