TPV-ennakko: Henkimaailman asioita & oikeaan osuneita pelaajavalintoja

Jalkapallon Ykkönen jatkuu Tepsin osalta perjantaina, kun TPV saapuu Tampereelta Turkuun. Ottelu alkaa Veritas Stadionilla tuttuun arkiaikaan, eli klo 18.30. TPS – TPV avaa Ykkösen 21:nnen kierroksen, eli sarjassa on jaossa vielä 21 pistettä per joukkue.

Molemmilla joukkueilla riittää ainakin panoksia perjantai-illan kamppailuun. Sarjakakkonen TPS menetti kahdella edellisellä kierroksella neljä pistettä, mutta kolmantena oleva FF Jaro saalisti täydet kuusi pinnaa kahdelta edelliseltä rundilta. Se merkitsi sitä, että Tepsin ja Jaron välinen ero kaventui kuuteen pisteeseen. TPS:n sai näin uutta painetta Pietarsaaren suunnasta. Kisa liigakarsijan paikasta tulee olemaan vielä kova.

Taulukossa toiseksi viimeisenä oleva TPV koettaa puolestaan uusia sarjasopimuksensa ja se edellyttää ainakin sitä, että MYPA pysyy sen takana sarjataulukossa. Joukkueiden välinen piste-ero on neljä pistettä. TPV:n edestä löytyvät pohjoiset AC-alkuiset joukkueet, Kajaani ja Oulu, mutta jo viiden pinnan päästä.

TPV pisti kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Turussa TPS:lle ihan kiitettävästi kampoihin häviten lopulta 2-1. Tammelan kamppailu oli sitten TPS:n yksipuolista marssia alusta lähes loppuun asti. Palloseura johti jo turvallisesti neljällä maalilla, mutta TPV kavensi pilkulta loppulukemiksi 4-1. Tammelan jalkapalloillan näkyvin hahmo oli Eliécer Espinosa, joka tulitti Tampereella jo kauden toisen knallitemppunsa.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen painottaa, että TPV on tässä tilanteessa yksinkertaisesti voitettava. Hän muistuttaa, että joukkueen valmistaminen yksittäiseen otteluun tässä vaiheessa kautta kulminoituu henkimaailman asioihin ja sitä kautta myös oikeaan osuneisiin pelaajavalintoihin tilanteen mukaan. Joukkueen pelitavan pitäisi olla jo jokaisen pelaajan selkäytimessä. Pikkaraisella ja muulla valmennuksella on käytettävissä perjantaina lähes maksimaalinen arsenaali. Ainoa varma poissaolija on hyökkäyksen Albijon Muzaci, joka sai korttitilinsä täyteen Tammisaaressa.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/tpv-ennakko-henkimaailman-asioita-oikeaan-osuneita-pelaajavalintoja/

Ykkönen tekee perjantaina hyvää! TPS on kutsunut Turun Luolavuoren koulun erityisluokkien lapset vieraaksi perjantaiseen TPS – TPV peliin!

Liput ennakkoon Veritas Stadionin pääkatsomoon: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-tpv-lippuja/251383

TPS – TPV on myös Veikkauksen pitkävetokohteena: https://www.veikkaus.fi/fi/pitkaveto?eventView=games&eventId=95761633

Elisa Viihde esittää kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut kaudella 2019. Kaikki Ykkösen 135 ottelua esitetään netissä selostettuina hintaan 9,90 € / kk.

Pääset katsomaan myös TPS – TPV -ottelua osoitteessa: https://elisaviihde.fi/sport/2019-8-30-TPS-TPV/56f25d0e-d6cb-403f-8d7a-0e705e773faa

Tervetuloa!

Lisää uutisia