TPS:n perhefutis ja temppukoulu käynnistyvät jälleen lokakuun lopussa

TPS Perhefutis ja Temppukoulu ovat seuramme ensimmäiset askeleet kuningaslaji jalkapallon parissa – ja ensimmäiset askeleet tepsiläisenä! Tää kaupunki on mustavalkoinen, joten tule mukaan parhaaseen seuraan! 

Perhefutis 

TPS Perhefutis on perheen pienempien futareiden (2–5-vuotiaiden lasten, synt. 2018–2021) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa lajista ja liikkumisesta innostutaan pallon avulla – yhdessä tutun aikuisen kanssa pelaten. Ammattitaitoisten valmentajien vetämissä harjoituksissa kaikille tulee liikettä ja myös aikuinen pääsee hengästymään ja hikoilemaan.  

Huomioitahan, että mikäli halua on, voi toimintaan tulla jopa nuorempana tai siinä voi olla mukana myös yli 5-vuotiaana. Näissä tapauksissa olethan suoraan yhteydessä valmentajaan ennen ilmoittautumista!  

Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta. Toiminnan hinta loppuvuoden ekstrajaksolta on 85 euroa (sis. 7 harjoituskertaa)   

Toimintajakso: 29.10.–17.12. (HUOM! 3.12. ei harjoituksia!) 

Paikka: Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)  

Aika: sunnuntaisin klo 14:00–15:00   

Mukaan tarvitaan sisäliikuntavarustus, oma pallo sekä juomapullo.  

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jukka-Pekka Perälä.

Yhteydenotot:
jukka-pekka.perala@tps.fi 
0400295952 

Ilmoittautuminen Perhefutikseen: 

Ilmoittautuminen – Perhefutis

Temppukoulu 

TPS Temppukoulu on Perhefutiksen jälkeen seuraava askel mustavalkoisessa futisperheessä. Temppukoulussa 4–6-vuotiaat lapset (synt. 2017–2019) harjoittelevat leikinomaisesti ammattitaitoisten valmentajien opastamana. Temppukoulussa tutustutaan jalkapallon alkeisiin, harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista, treenaamista ja pelaamista. Temppukouluun osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta.  

Huomioitahan, että mikäli halua on, voi toimintaan tulla jopa nuorempana tai siinä voi olla mukana myös yli 6-vuotiaana. Näissä tapauksissa olethan suoraan yhteydessä valmentajaan ennen ilmoittautumista!  

Toiminnan hinta syysjaksolta määräytyy viikoittaisten osallistumiskertojen mukaan:   

1 krt/vko 55 euroa (sis. 7 harjoituskertaa)   

2 krt/vko 100 euroa (sis. 15 harjoituskertaa)  

Toimintajakso: 26.10.–17.12. (HUOM! 3.12. ei harjoituksia!) 

Paikka: Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku)  

Aika:   

  • Torstaisin ryhmä 1 klo 16:00–17:00 ja ryhmä 2 klo 17:00–18:00      
  • Sunnuntaisin molemmat ryhmät klo 13:00–14:00 

HUOM! Ilmoittautuessa sinun tulee valita ilmoittaudutko 1 vai 2 viikkotapahtumaan ja mihin ryhmiin. Per ryhmä mukaan otetaan enintään 35 lasta. 

Mukaan tarvitaan sisäliikuntavarustus, oma pallo sekä juomapullo.  

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jukka-Pekka Perälä. Myös vanhemmilla on mahdollisuus osallistua valmennukseen apuvalmentajan roolissa. Mikäli olet kiinnostunut olemaan enemmän mukana lapsesi harrastuksessa, olet erittäin tervetullut mukaan valmennustiimiin. Aiempaa kokemusta valmentamisesta ei tarvitse olla.  

Yhteydenotot:
jukka-pekka.perala@tps.fi 
0400295952 

Ilmoittautuminen Temppukouluun: 

Temppukoulu – torstai ryhmä 1 klo 16 

Temppukoulu – torstai ryhmä 2 klo 17 

Temppukoulu – sunnuntain ryhmät klo 13   

Temppukoulu – 2krt/vko torstai ja sunnuntai 

Lisää uutisia