TPS:n Matias Kivikko Arraño nimettiin Pikkuhuuhkajiin

TPS:n miesten edustusjoukkueen puolustaja Matias Kivikko Arraño on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen. Pikkuhuuhkajat kohtaa tänään kello 13.00 Turussa Veritas Stadionilla pelattavassa maaottelussa Islannin. Kivikko Arraño nimettiin eilen mukaan joukkueeseen nimenomaisesti Islanti-peliin. Suomi–Islanti-maaotteluun on vapaa sisäänpääsy alle 18-vuotialle. Ottelua voi seurata suorana myös Yle Areenasta.

Pikkuhuuhkajien joukkueessa on muutenkin mustavalkoista väriä, sillä joukkueeseen on nimetty kolme TPS-kasvattia: maalivahti Lucas Bergström, keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä sekä puolustaja Nikolas Talo. Bergström edustaa nykyisin Englannin Valioliiga-seura Chelseaa. Serie A:ssa debytoinut Pyyhtiä on Bolognan sopimuspelaaja, joka pelaa lainalla Serie B -joukkue Ternana Calcion riveissä. Talo puolestaan siirtyi täksi kaudeksi hollantilaisesta FC Groningenista Veikkausliiga-seura FC KTP:hen.

Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Mika Lehkosuo odottaa torstain Islanti-ottelusta tasaista taistoa, joka valmistaa Suomea ensi viikon tiistaina pelattavaan EM-karsintaotteluun, jossa vastaan asettuu Sveitsi.

– Lähtökohtaisesti Islanti on samantasoinen joukkue kuin me olemme, eli varmasti edessä on todella tiukka ja kovatasoinen kotipeli – se on juuri sitä, mitä halusimmekin ennen karsinta-avausta Sveitsiä vastaan. Valmistautumista Sveitsi-peliin helpottaa, että meidän ei tarvitse matkustaa minnekään tässä ikkunassa, vaan saamme olla yhdessä paikassa ja pelata molemmat ottelut samalla stadionilla sekä samalla alustalla, Lehkosuo kommentoi Palloliiton kotisivuilla.

Pikkuhuuhkajat syksyn kotiottelut Turussa:

To 7.9. klo 13:00 Suomi–Islanti
Ti 12.9. klo 18:00 Suomi–Sveitsi *
Pe 13.10. klo 18:00 Suomi–Albania *
Ti 21.11. klo 18:00 Suomi–Armenia *

* EM-karsintaottelu

Lisää uutisia