TPS:n B-tyttöjen hienosti sujunut kausi huipentuu SM-karsintaotteluun

Turun Palloseuran B-tyttöjen kausi on loppuhuipennusta vaille paketissa. TPS eteni SM-karsintaotteluun oman T18 Ykkösen lohkonsa voittajana. Joukkue marssi lohkovoittoon tappiottomalla pelillä. Tepsin saldo kevät- ja syyskauden 21 sarjapelistä oli 20 voittoa ja yksi tasapeli. Huomenna lauantaina TPS pelaa SM-karsintaottelun Kuopion Palloseuraa vastaan. Kuopiossa Väre Areenalla pelattavassa ottelussa panoksena on paikka seuraavan kauden SM-karsintasarjassa.

– Jännittää kyllä aika paljon, kun koko kausi on treenattu ja pelattu tätä peliä varten. Kyllä meillä silti riittää luottoa omaan tekemiseen, kun kausi on mennyt niin hyvin, sanoo TPS:n laitapuolustaja Veronika Laurén.

– Odotan lauantain peliä todella innokkaasti. Meillä on ollut hyvä kausi ja tytöt ovat harjoitelleet hyvin. Tuntuu, että koko kausi tavallaan kulminoituu tähän yhteen peliin. Olisihan se mahtavaa koko joukkueen kannalta, jos voitto tulisi, kommentoi TPS:n T18-juniorien vastuuvalmentaja Sami Lehtilä.

TPS TV vieraili tällä viikolla Tepsin B-tyttöjen treeneissä LähiTapiola Areenalla. Videolla kuulet Samin ja Veronikan mietteet siitä, mihin joukkueen vahva suoritustaso on perustunut. Sami myös kertoo tarkemmin siitä, millainen toimintaympäristö TPS:ssä on T18-ikäluokan pelaajille rakennettu. Katso video alta!

Valokuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia