TPS:n 2017-syntyneiden joukkuetoiminta käynnistyy tammikuussa 2024

Haluatko osaksi mustavalkoista yhteisöä? Vuonna 2017 syntyneiden joukkuetoiminnan osalta se onnistuu tammikuussa 2024! Ikäluokan vastuuvalmentajana toimii ikävaihevastaava, kokenut lasten valmennuksen ammattilainen Matthias Ahonen, joka vastaa niin tyttöjen kuin poikienkin toiminnasta.

Ilmoittautuminen toimintaan käynnistyy lokakuussa 2023, tarkemmin viikolla 43. Ilmoittautumisen käynnistyessä ilmoitetaan tarkemmin toiminnan hinta, tapahtumapaikat, -ajat ja -määrät sekä muut keskeiset tiedot toiminnasta.

Ymmärrämme, että odottavan aika saattaa olla pitkä, joten ei hätää – pääset halutessasi mukaan Tepsin toimintaan jo tämän vuoden puolella! Ikäluokan lapsille on tarjolla laadukasta toimintaa niin TPS Temppukoulun (tytöt ja pojat) kuin tytöille suunnatun TPS Mimmit -ryhmän muodossa!

Temppukoulun loppuvuoden ekstrajakson ilmoittautuminen käynnistyy viikolla 42. Mimmien toimintaan voit liittyä vaikka heti.

Ja mikäli haluat tutustua joukkuetoimintaan jo marras-joulukuun aikana, voit osallistua 2016-syntyneiden toimintaan ennen oman ikäluokkasi toiminnan käynnistymistä ottamalla yhteyttä vastuuvalmentajiin:

  • Tytöt 2016: vastuuvalmentaja Essi Vehanen, essivehanen@icloud.com
  • Pojat 2016: vastuuvalmentaja Teemu Ingi, teeingi@hotmail.com

Ilmoittautumiset käynnistyvät siis tulevilla viikoilla – seuraa Tepsin viestintää! Tervetuloa Tepsiin!

Lisätiedot:

Miro Varhelahti
valmennuspäällikkö 
miro.varhelahti@tps.fi

Valokuva: Tiina Pirilä

Lisää uutisia