TPS-yhteisö laajenee sosiaalisessa mediassa

TPS-yhteisö laajenee sosiaalisessa mediassa kahden uuden viestintäkanavan myötä. TPS on nimittäin avannut seuralle virallisen Twitter-tilin ja Youtube-kanavan.

TPS:n Twitter-tili löytyy nimellä @FCTPS. Twitterissä seurataan TPS:ssa tapahtuvan lisäksi mm. seuran kasvattien otteita maailmalla ja maajoukkueissa sekä TPS:aan liittyviä puheenaiheita. Lisäksi TPS on ottanut käyttöön ensimmäisenä Veikkausliigaseurana Twitter-liveseurannan. Liveseuranta järjestetään kaikista TPS:n kotiotteluista sekä mahdollisuuksien mukaan joistakin yksittäisistä vieraspeleistä. Seuraava ottelu, josta liveseuranta järjestetään, on perjantaina pelattava Turun paikalliskamppailu TPS-FC Inter klo 15.00.

Lisäksi TPS TV:n rinnalle on nyt avattu myös TPS:n oma Youtube-kanava, FCTPS1922. Kanavalla julkaistaan sama TPS TV:stä tuttu kattava sisältö, mutta HD-tasoisena. Kanavalta löytyy jo kaikki tämän vuoden puolella TPS TV:ssä julkaistut videot. Kattavampi, vuoteen 2007 asti ulottuva, arkisto videoista löytyy edelleen TPS TV:stä. Seuraava Youtube-kanavalla julkaistava video on perjantaisen paikallispelin kooste.

TPS-yhteisö Facebookissa jatkaa tietenkin myös edelleen toimintaansa entistä vahvemmin. Tulevalla kaudella Facebook-sivuilla on luvassa enemmän tunnelmia otteluista, enemmän ”backstage”-materiaalia ja enemmän koko suuren TPS-perheen kuulumisia.

Tervetuloa mukaan TPS-yhteisöön!

FC TPS -yhteisöt:
Facebookissa: facebook.com/FCTPS
Twitterissä: twitter.com/#!/FCTPS
Youtubessa: youtube.com/fctps1922

Lisää uutisia