TPS Walesiin huomenna keskiviikkona

TPS vei UEFA Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen avausottelun lukemin 3-1. Kotoisalla Kupittaalla walesilaiset vieraat taipuivat pääosin TPS:n ensimmäisen puoliajan hyvällä pelillä. TPS iski nopeaan tahtiin kolme maalia, mutta Port Talbot tarttui vielä oljenkoorteensa ja iski kuin iskikin vierasmaalin toisella puoliajalla.

Tepsiläiset matkaavat Walesiin keskiviikkona ja bussi kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää starttaa aikaisin aamulla kukonlaulun aikaan.

– Ihan hyvillä mielillä lähden Walesiin. En oo ennen käynyt siellä ja aina on kiva nähdä uusi maa. Suomesta poispäänti vähäksi aikaa tekee aina hyvää, TPS-hyökkääjä Roope Riskikertailee tuntojaan ennen matkaa.

Port Talbot Town FC:n manageri Mark Jones kehuu TPS:ää, pistää kehiin myös varoituksen sanan ja toivoo omalta yleisöltään tukea torstaiseen toiseen osaotteluun.

– Olimme jo kolme maalia tappiolla, mutta jätkät pelasivat meille vielä sauman. TPS on hyvä joukkue ja ottelu tulee olemaan kova, mutta he eivät ole vielä vierailleet Walesin ”San Sirolla”. TPS ei ole kokenut mitään sellaista kuin kotikenttämme on. Tarvitsemme walesilaisten tuen pelaajillemme tähän matsiin. TPS ei tule saamaan helppoa iltaa ja meidän täytyy testata heidän kykynsä uudestaan,  Jones jutustelee joukkueen kotisivuilla.

Port Talbot Town FC-TPS pelataan torstaina 8.7. klo 20.15 Suomen aikaa. Ottelusta tulee suora selostus Auran Aalloilta (90,5 MHz ja www.auranaallot.fi).

Lisää uutisia