TPS vei Turun halliderbyn ansaitusti 3-1

Ykköseen valmistautuva TPS voitti Veikkausliigan kärkikahinoihin tähtäävän FC Interin tylysti 3-1. TPS pelasi viime perjantaihin verrattuna täysin eri tason ottelun ja loppulukemat Javenture-Areenalla olivat täysin ansaitut. TPS:n järkevä ja kontrolloitu peli oli harpannut monta askelta eteenpäin viikonlopun aikana. Lisämausteensa otteluun toi se, että joukkueet eivät välttämättä kohtaa enää kaudella 2015.

Ottelun avausmaali syntyi 1. puoliajalla pilkulta. Mikko Hyyrynen tempaistiin rangaistusalueella nurin ja Jussi Aalto pyssytti pilkun varmasti ohi Magnus Bahnen.

Inter tuli vahvasti toisen puoliajan alkuun ja raju hetkellinen painostus tuotti tulosta. Mika Ojala lähetti kierteisen vapaapotkun Tepsin linjan taakse ja nigerialaiskärki Philip Njoku puski pallon verkkoon.

TPS sai lisää puhtia Interin tasoituksesta ja livahti uudestaan johtoon. Mainion ottelun pelannut laitapuolustaja Juri Kinnunen alusti ja Waltteri Peltola ohjasi pallon lähes maaliviivalta sisään.

Lopullisen niitin iski vastaiskun päätteeksi keskikenttää hallinoinut Matej Hradecky aivan ottelun loppuhetkillä.

TPS:n ja FC Interin välinen harjoitusottelu oli tutun kuuma niin kentällä kuin sen laidoillakin. Ottelua värittivät keltaiset kortit ja tutuksi tullut nokittelu katsomon puolelta.

TPS TV:n kooste ottelusta.