TPS valtasi kävelykadun – sadat lapset saivat oman TPS-pelipaitansa

TPS jalkapallo järjesti oman kadunvaltaustapahtumansa Yliopistonkadun kävelykadulla viime viikonloppuna. TPS:n tavoitteena oli, että Yliopistonkadun kävelykatu täyttyisi mustavalkoisista väreistä merkiksi siitä, että TPS:n jalkapallokausi 2019 on jo täydessä vauhdissa. Tämä tavoite totisesti täyttyi, sillä kävelykadulla oli todellinen kuhina päällä koko tapahtuman ajan. Lapsille suunnatussa tapahtumassa oli paikalla TPS:n edustusjoukkueiden pelaajia, seuran omia junioripelaajia sekä TPS:n pääyhteistyökumppaneita omine tapahtumapisteineen.

– Palautimme vanhan kadunvaltausperinteen ohjelmaan, koska meille on tärkeää, että perinteiset TPS:n mustavalkoiset värit näkyvät katukuvassa kunnolla kauden alkamisen kunniaksi. Ihmisiä oli alusta asti valtavasti liikkeellä ja omat pääyhteistyökumppanimme täydensivät ohjelmatarjonnan sellaiseksi, että lapset tuntuivat viihtyvän erinomaisesti, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä kiittelee.

TPS lahjoitti tapahtuman yhteydessä aidot PUMA:n mustavalkoiset TPS-pelipaidat kaikille turkulaisille esiopetusikäisille lapsille. Sadat perheet hakivat lapselleen aidon TPS-pelipaidan tapahtuman yhteydessä. Parhaimmillaan jono kiemurteli pitkin kävelykatua.

Paitalahjoituksen mahdollistavat TPS jalkapallon pääyhteistyökumppanit OP Turun Seutu, LähiTapiola Varsinais-Suomi, Silja Line, Ravintola Bassi sekä RTV, jotka olivat siis myös itse läsnä kadunvaltaustapahtumassa. Mukana yhteistyössä on ollut alusta alkaen myös Turun kaupunki, jolta on tullut korvaamatonta apua koko pelipaitaprojektin käytännön toteuttamiseen.

– Todella nöyrä kiitos kaikille pääyhteistyökumppaneillemme, jotka mahdollistavat tämän upean pelipaitaprojektin toteutumisen. Tämä on pitkäjänteinen viisivuotinen projekti, josta on menossa nyt vasta toinen vuosi. Kun TPS täyttää täydet sata vuotta vuonna 2022, olemme yhdessä lahjoittaneet jo viidelle eri lasten ikäluokalle mustavalkoiset TPS:n pelipaidat, Kytölä muistuttaa.

– Tämä on hieno yhteinen projekti, jonka avulla saadaan perinteistä mustavalkoista väriä katukuvaan. Olisi tietysti vielä erityisen hienoa, jos tämä innostaisi myös uusia lapsia jalkapalloharrastuksen pariin, RTV:n Varsinais-Suomen aluejohtaja Tommi Suominen puolestaan toivoo.

– Onhan tämä uusi lähestymiskulma myös yhteistyökumppaneillemme, jotka lähtivät innolla tähän paitalahjoitusprojektiin mukaan. Haemme uutta kannattajapohjaa seuralle sekä samalla myös uusia jalkapallon harrastajia. Tätä paitakampanjaa tukee erittäin hyvin myös se, että kaikki alle 12-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi TPS jalkapallon ottelutapahtumiin, Kytölä painottaa.

Kaikki Turun esiopetusikäiset lapset perheineen eivät tietenkään päässeet paikan päälle hakemaan omaa pelipaitaansa tai he eivät olleet saaneet informaatiota koko asiasta. TPS jalkapallo on huomioinut kuitenkin tämänkin asian.

– Viestimme ei ole tavoittanut kaikkia perheitä. Siitä johtuen avaamme pelipaitojen tilauslomakkeen vielä uudestaan auki 27.5. asti. Pyydämme vanhempia olemaan ystävällisesti yhteydessä oman päiväkodin henkilökuntaan, joka toimittaa TPS-pelipaidan tilausohjeet joko paperisena tai sähköisenä versiona perille asti, Kytölä vielä ohjeistaa.

Katso video mustavalkoisesta päivästä TPS TV:stä! https://tpstv.fi/tps-valtasi-kavelykadun-sadat-lapset-saivat-oman-tps-pelipaitansa/

Lisää uutisia