TPS valmistautuu kilpailukauteen kahdella harjoitusottelulla – Turun Sanomat näyttää Ykköscupin kotiottelut

TPS on sopinut pelaavansa kaksi valmistavaa harjoitusottelua ennen helmikuun alussa alkavaa Ykköscupia.

Tämän viikon lauantaina 22. tammikuuta TPS saa LähiTapiola-areenalle vieraakseen Ilves/2:n. Ottelu alkaa kello 16.15. Viikkoa myöhemmin 29. tammikuuta Seura matkustaa Poriin FC Jazzin vieraaksi kello 15 alkavaan otteluun.

Myös TPS U23 pelaa molempina viikonloppuina. Sunnuntaina 23. tammikuuta vastassa on Åbo IFK ja perjantaina 28. tammikuuta Salon Palloilijat. Kahden ottelun viikonlopuilla halutaan antaa mahdollisimman monille pelaajille mahdollisuus kunnollisiin peliminuutteihin. TPS:n ykkösjoukkueella on kaksi sopimuksenalaista maalivahtia ja 16 kenttäpelaajaa, minkä lisäksi harjoitusotteluissa nähdään testipelaajia.

–Kuluva viikko on meille eräänlainen testiviikko, jonka aikana katsastamme noin neljä pelaajaa. Myös Jazz-ottelussa testimiehiä on luultavasti suunnilleen saman verran, mutta se riippuu siitä, millaisia käänteitä sitä edeltävänä aikana tapahtuu, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson taustoittaa.

–Ilves/2 ja Jazz ovat hyviä Kakkosen joukkueita ja olen tyytyväinen, että pystyimme järjestämään kaksi ottelua laadukkaita vastustajia vastaan. Samalla U23-joukkueen ottelut tukevat koko toimintaamme hyvin. Tavoitteena on, että jokainen käytettävissä oleva pelaaja saa molempina viikonloppuina pelata vähintään 45–60 minuuttia ellei enemmän, Johansson kertoo.

Ykköscupin TPS aloittaa 5. helmikuuta Helsingissä PK-35:n vieraana. Kahtena seuraavana viikonloppuna edessä on kotiottelut Ekenäs IF:ää ja Pargas IF:ää vastaan. Turun Sanomat näyttää Ykköscupin kotiottelut suorina lähetyksinä verkkosivuillaan.

Nyt tiedossa oleviin kotiotteluihin ei tämänhetkisen tiedon valossa oteta yleisöä paikan päälle. TPS seuraa kuitenkin voimassa olevia rajoituksia jatkuvasti. Mikäli yleisön päästäminen otteluihin tulee jossakin vaiheessa mahdolliseksi, asiasta tiedotetaan erikseen.

TPS:n harjoitus- ja Ykköscupin ottelut

La 22.1. kello 16.15 TPS–Ilves/2, LähiTapiola-areena (harjoitusottelu)
La 29.1. kello 15 FC Jazz–TPS, Pori (harjoitusottelu)
La 5.2. kello 16.30 PK-35–TPS, Helsinki (Ykköscup)
La 12.2. kello 13 TPS–EIF, LähiTapiola-areena (Ykköscup)
La 19.2. kello 13 TPS–PIF, LähiTapiola-areena (Ykköscup)

Su 23.1. kello 13.15 TPS U23–ÅIFK, LähiTapiola-areena (harjoitusottelu)
Pe 28.1. kello 20 TPS U23–SalPa, LähiTapiola-areena (harjoitusottelu)

Lisää uutisia