TPS uusii peliasun nimi- ja numerofontin – äänestä suosikkiasi

TPS jalkapallo uudistaa ja yhdistää TPS:n miesten edustusjoukkueen ja TPS juniorijalkapallon alaisten joukkueiden peliasujen fontit. TPS:n miesten edustusjoukkueella ja TPS:n juniorijalkapallon alaisilla joukkueilla, mukaan lukien naisten edustusjoukkue, on ollut tähän asti käytössä eri fontit peliasuissa. Koko TPS jalkapallo ottaa käyttöönsä kokonaan uuden ja yhteisen peliasufontin, joka valitaan neljän ehdokkaan joukosta.

 – TPS:n miesten edustusjoukkueella ja TPS juniorijalkapallon alaisilla joukkueilla on ollut tähän mennessä eri fontit peliasuissa. Me päätimme nyt yhtenäistää koko seuraperheen fontit. Emme halunneet ottaa kummankaan vanhaa fonttia käyttöön, vaan tarkoituksena on vähän päivittää ja freesata koko seuran ilmettä, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen perustelee uudistusta.

TPS jalkapallo on käynyt keskuudessaan läpi jo parisenkymmentä fonttivaihtoehtoa ja valitsi loppusuoralle neljä eri vaihtoehtoa. Kaikki TPS-henkiset voivat tästä eteenpäin vaikuttaa lopulliseen fonttivalintaan.

– Haluamme antaa kannattajillemme, yhteistyökumppaneille ja muille TPS jalkapallon ystäville mahdollisuuden vaikuttaa, millaisen pelipaitafontin TPS saa tuleviksi kausiksi, Tuominen vielä muistuttaa.

Itse äänestys tapahtuu TPS:n kotisivujen kautta, TPS:n Facebookissa ja Instagramissa. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan uusi TPS:n pelipaita voittajan itse valitsemalla nimellä ja numerolla, jotka painetaan tietysti uudella TPS jalkapallon fontilla.

Äänestysaika päättyy perjantaina 29.12. klo 16.00. Lopullinen fonttivalinta julkistetaan tammikuussa 2018.

Käy äänestämässä koko TPS jalkapallolle uusi yhteinen peliasufontti täällä.

Lisää uutisia