TPS TV: Santeri Peltola koeajoi TPS-jopon

Tyylikäs, kustomoitu mustavalkoinen TPS-jopo on varattavissa vielä vuoden loppuun asti Suomen Polkupyörätukun Turun myymälässä. Kotimainen, Helkaman polkupyörätehtaalla Hangossa valmistettu, TPS-jopo on Turun Palloseuran väreihin tuunattu ja TPS:n logolla varustettu käyttöpyörä sekä samalla myös uniikki keräilykappale, jonka arvo säilyy varmasti. TPS-jopon hinta on vain 419,00 euroa ja osa myytyjen pyörien tuotosta menee TPS:n junioritoiminnan tukemiseen.

Pyörää on saatavana vain rajoitetun ajan ja ainoa tilauspaikka on Suomen Polkupyörätukun Länsikeskuksen (Taoskuja 1, Turku) liike. Pyörät on varattavissa tammikuun puoleen väliin asti ja valmiiden TPS-jopojen toimitukset on maaliskuussa 2015.

TPS:n Santeri Peltola kävi koeajamassa TPS-jopon. Santeri kehui ajopeliä erinomaiseksi ajettavaksi, sekä tietenkin myös tyylikkääksi. TPS TV jututti myös Helkama Veloxin ja Suomen Polkupyörätukun toimitusjohtajaa, Jari Elamoa. Suomen Polkupyörätukku Oy ja TPS ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo parin viime kauden ajan.

Video koeajosta TPS TV:ssä! 
http://tpstv.fi/varaa-oma-tyylikas-tps-joposi-suomen-polkupyoratukusta

Lisää uutisia