TPS TV näyttää suorana TPS-PS Kemi -ottelun 14.5. klo 14.30 lähtien

TPS TV näyttää kaudella 2015 kaikki TPS:n Ykkösen kotiottelut suorina lähetyksinä. Torstaina 14.5. vieraaksi saapuu kovakuntoinen sarjanousija PS Kemi, joka on kaatanut Ykkösessä kahdessa ensimmäisessä ottelussaan mikkeliläisen MP:n ja Valkeakosken Hakan. TPS avasi kautensa 0-2-kotitappiolla FC Jazzia vastaan ja viime viikonloppuna TPS pelasi maalittoman tasapelin AC Oulua vastaan sen vieraana. 

TPS-PS Kemi -ottelun lähetys alkaa suorana torstaina 14.5. klo 14.30. Itse ottelu alkaa 15.00.
http://fctps.kepit.tv/. Ottelun asiantuntijana toimii Suomen A-maajoukkueen ja TPS:n entinen kapteeni Pauno Kymäläinen.

TPS TV on panostanut kauden 2015 suoriin lähetyksiinsä. TPS:n kotiottelut näytetään 2-3 kameran tuotantona hidastuksilla, grafiikoilla sekä selostuksella. TPS TV:n lähetyskokonaisuuteen kuuluvat myös ennakkoon tehdyt otteluinsertit, suorassa lähetyksessä mukana oleva asiantuntija, suorat taukohaastattelut sekä otteluiden jälkeiset suorat haastattelut. Lähetystä ovat TPS TV:n kanssa tekemässä Turun AMK:n journalistiopiskelijat.

Lähetykset toteutetaan niin sanotulla HD-laadulla (720p). Yksittäisen ottelustreamin hinnaksi on määritelty 7 €. TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla. TPS TV:n lähetykset näkyvät Kepit Systems Oy:n toteuttamassa järjestelmässä.

TPS TV myy myös koko kauden kattavaa kausikorttia, jonka hinta on 70 €. TPS TV ei vastaa siitä, jos jotkut sen kotiotteluista tulevat TPS TV:n lisäksi Suomen Palloliiton mediakumppaneiden kanavien kautta. TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla. 

TPS-PS Kemi-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Lisää uutisia