TPS-trio loistaa tuoreessa Kopla-joukkueessa

Veikkausliiga ja Suomen Palloliitto palkitsivat vuoden parhaita pelaajia ja muita jalkapallotoimijoita tänään Helsingissä järjestetyssä perinteisessä Captain´s Ball -gaalatilaisuudessa.

Suomalaiset jalkapallotoimittajat, eli Pallo-Kopla ry, ovat perinteiseen tapaansa valinneet niin sanotun Kopla-joukkueen, eli Veikkausliigan All Stars – joukkueen kaudelta 2010. Joukkueen kokoonpano on suhteellisen odotettu ja mukaan mahtui myös TPS:n nuorisokolmikko, maalivahti Jukka Lehtovaara – keskikenttäpelaaja Toni Kolehmainen – hyökkääjä Roope Riski.

A-maajoukkuerinkiin nousseen 22-vuotiaan Lehtovaaran valinta oli itsestään selvä, mutta Riskin ja Kolehmaisen valintojen arvoja nostaa se tosiasia, että molemmat pelasivat myös tulokaskautensa Veikkausliigassa. Niin ikään 22-vuotias Kolehmainen pelasi Tepsin keskikentän pohjan dynamona ja rytmitti koko joukkueen peliä kohti syksyn menestystä. 19-vuotias Riski puolestaan latoi tusinan verran maaleja, vaikka pelasi käytännössä Veikkausliigaa vain 15 ottelua.

Kopla-joukkueen kokoonpano:
Maalivahti:
Jukka Lehtovaara TPS

Puolustus:
Rafinha, HJK; Pietari Holopainen, KuPS; Juhani Ojala, HJK ja Sampo Koskinen, FC Honka

Keskikenttä:
Medo, HJK; Toni Kolehmainen, TPS; Johannes Westö, HJK; Alexei Eremenko Jr, Jaro ja Henri Lehtonen, FC Inter

Hyökkääjä:
Roope Riski, TPS

Joukkueenjohtaja: 
Markku Peltoniemi, HJK

Valmentaja: 
Esa Pekonen, KuPS

Lisää uutisia