TPS testasi ja kaatoi SalPa:n lukemin 5-0

TPS pelasi kauden 2021 toisen harjoitusottelunsa perjantai-iltana LähiTapiola Areenalla. Jalkapallon Suomen Cupin alkulohko-otteluihin valmistautuva Palloseura kaatoi Kakkosessa pelaavan SalPa:n lukemin 5-0.

TPS peluutti SalPa-ottelussa edustusjoukkueen sopimuspelaajistaan Jere Koposta, Juhani Pikkaraista, Juri Kinnusta, Jesper Karlssonia, Oskari Jakosta, Albijon Muzacia, Onnipekka Pajulaa, Kabamba Kalabatamaa, Santeri Pohjolaista ja Jasper Jalosta. Lisäksi mukana olivat Severi Pöysä, Bamo Ahmedi ja Pekka Mattila. TPS:llä oli ottelussa mukana lisäksi vielä viisi testipelaajaa.

– Vähän valmiimpaa peliä nähtiin kuin Ilvestä vastaan, mutta onhan meillä vielä paljon töitä. Nyt tuli omille sopimuspelaajillekin onnistumisia hyökkäyspäässä. Me tehtiin paljon vaihtoja, mikä oli tarkoituskin. Peli ei ole missään nimessä tietenkään valmista. Testipelaajien esitykset käydään tietysti vielä tarkemmin läpi, eniten hakua on puolustukseen ja keskikentälle, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson alleviivasi.

– Cupiin pääsee nyt vähän paremmalla mielellä, mutta sarjaanhan on vielä aikaa. Oli kiva nähdä Jepa (Karlsson) keskikentällä, alkaa näyttämään jo siltä kuin ennen loukkaantumista. Jappe (Jalonen) teki hyvän sisääntulon ja oli hyökkäyssuuntaan vaarallinen. Helpottavaa oli, että ei tullut mitään loukkaantumisia, Johansson vielä kiitteli. 

TPS – SalPa 5-0 (3-0)

18′ Albijon Muzaci 1-0
21′ Oskari Jakonen 2-0
31′ Onnipekka Pajula 3-0
49′ Albijon Muzaci 4-0 (rp)
59′ Kabamba Kalabatama 5-0

Lisää uutisia