TPS teki jatkosopimukset Albijon Muzacin ja Alim Moundin kanssa

Jalkapallon Veikkausliigaan liigakarsintojen kautta noussut TPS on solminut uudet jatkosopimukset kahden tärkeän avainpelaajansa kanssa. Hyökkääjä Albijon Muzaci ja keskikenttäpelaaja Alim Moundi jatkavat raitapaitojen riveissä yksivuotisilla sopimuksilla myös kaudella 2020.

23-vuotias Muzaci on alun perin KaaPo:n kasvatteja. Hän nousi miesten sarjoihin SalPa:ssa kausina 2014-18 pelaten Jalkapallon Kakkosessa yhteensä 85 ottelua ja viimeisten niissä 25 maalia. Kaudella 2016 Muzaci pelasi myös Ykköstä FC Jazzissa yhdeksän ottelun verran.

Hän siirtyi viime kaudeksi SalPa:sta TPS:ään nousten saman tien joukkueensa tärkeimpien pelaajien joukkoon. Kaudella 2019 Muzaci pelasi TPS:ssä yhteensä 22 Jalkapallon Ykkösen ottelua ja viimeisteli niissä seitsemän maalia.

Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyi viime kaudeksi TPS:ään Tampereen Ilveksestä, jossa hän pelasi kaudella 2018 kuusi ottelua Veikkausliigaottelua. Kamerunista kotoisin oleva Moundi pelasi sitä ennen kotimaansa pääsarjassa Aigle Royal de la Menouan riveissä kausina 2013-17 yhteensä 104 ottelua ja viimeisteli niissä 28 maalia.

Moundi oli Muzacin tapaan nostamassa TPS:ää kauden 2019 päätteeksi Veikkausliigaan. 24-vuotias Moundi pelasi Jalkapallon Ykkösessä viime kaudella 25 ottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia.

– Molemmat olivat joukkueemme ehdottomia luottopelaajia koko viime kauden ajan. Alim on aina erinomaisessa kunnossa ja hän juoksi valtavia määriä pelistä toiseen. Pelin sisällä on välillä vähän haitaria, mutta hän ei anna ikinä periksi. Albijon oli se meidän viime kauden löytömme. Hän oli kova jo Kakkosen tasolla, mutta vielä kovempi Ykkösessä. Albijon sai ensimmäistä viime vuonna kertaa treenata kunnolla koko talvikauden ajan. Molemmat ovat myös asennepelaajia, joilla on ensi kaudella edessään taas astetta kovemmat haasteet, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen tietää.

Lisää uutisia