TPS taistelee sarjapaikastaan talouden ehdoilla

TPS:n Veikkausliigajoukkue tulee taistelemaan sarjapaikastaan viimeiseen asti. TPS yrittää vahvistaa taloudellista tilannettaan vielä kesän aikana siten, että seura pystyisi hankkimaan loppukaudeksi uusia pelaajavahvistuksia.

– Yritämme urheilullisella puolella tietysti säilyttää kaikin mahdollisin keinoin sarjapaikkamme Veikkausliigassa, mutta sen täytyy tapahtua kuitenkin talouden ehdoilla. Koetamme vahvistaa talouttamme nyt erilaisin toimenpitein siten, että pystysimme vielä vahvistamaan joukkuetta kauden ratkaisupeleihin. Samalla meidän täytyy pitää kuitenkin huolta siitä, että taustayhtiömme pysyy hengissä, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Juha Reini painottaa.

TPS yritti jatkaa Igor Jovanovicin ja Thomas Agyirin kesäkuun lopulla umpeutuvia sopimuksia, mutta taustayhtiön resurssit eivät yksinkertaisesti riittäneet. Agyirin agentin kanssa ei päästy edes tarjoustasolle, koska pyynnöt olivat niin kaukana toisistaan.

– Molemmat pelaajat olisi haluttu pitää, mutta se ei ollut nyt mahdollista. Kiitokset heille molemmille siitä, että olivat alkukauden mukana erittäin edullisilla sopimuksilla. Meidän täytyy katsoa nyt vaan eteenpäin ja katsoa mihin resurssimme loppukauden osalta riittävät. Me teemme todellakin kaikkemme, että pystysimme vahvistamaan TPS:n liigajoukkuetta loppukautta ajatellen, Reini lupaa.

TPS jatkaa taisteluaan sarjapaikastaan keskiviikkona 2.7. paikallisottelulla FC Interiä vastaan klo 18.30 alkaen.

Lisää uutisia