TPS taipui PK-35:lle – ”Emme ansainneet tänään yhtään mitään”

PK-35 – TPS 2–1 (2–0)

17 min 1–0 Esa Terävä
29 min 2–0 Olmes Garcia
77 min 2–1 Albijon Muzaci (rp)

TPS:n kokoonpano: Aati Marttinen (mv), Albijon Muzaci (varoitus), Rasmus Holma (C) (varoitus), Samba Benga (46 min Juri Kinnunen), Roope Pakkanen (56 min Joonas Lakkamäki), Linus Rönnberg, Demba Savage (46 min Daniel Rantanen), Anthony Annan, Jesper Karlsson, Kasper Hämäläinen, Olli Jakonen (46 min Simo Roiha).

Pelipaikka: Magnecit Areena, Helsinki

Erotuomari: Johann Ingi Jonsson

Yleisömäärä: 561

Kooste: https://youtu.be/yMYRcV8_iAU

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Täytyy olla rehellinen ja nöyrä. Ensimmäinen jakso oli meiltä kollektiivinen romahdus, teimme liian paljon virheitä. Huomasimme jo alkulämmittelyissä, että meillä oli pieniä keskittymisongelmia. Puhuimme siitä ennen peliä, mutta silti toimme sen mukaamme peliin.

Virhesyöttöjä tuli tosi paljon. Kaksinkamppailuja hävittiin aivan liikaa ja samoin yksi vastaan yksi -tilanteita puolustuksessa. Emme tehneet pelillisesti hyviä päätöksiä. Annan kunniaa myös PK 35:lle. PK pelasi aktiivisesti ja prässäsi. Kun menetimme niin usein pallon, niin PK sai paljon vastahyökkäyksiä. He pelaavat suoraviivaisesti ja ovat vahva joukkue.

Se, mikä toimi kolmen topparin systeemissä Jaroa vastaan, ei toiminut tänään. Sen otan omaan piikkiini. Olisin halunnut, että olisimme olleet vaarallisempia. Emme päässeet edes maalipaikoille. Sen takia vaihdettiin muotoa ja tein kolme vaihtoa tauolla. Valitettavasti olimme siinä vaiheessa jo 0–2-tappiolla.

Demba Savage tuli mahdollisen aivotärähdyksen takia pois. Toisella puolikkaalla Roope Pakkanen sai iskun päähänsä ja hänet piti ottaa vaihtoon.

Puhuimme tauolla, että pitää olla vaarallisempia, reagoida ja pelata riskillä. Toinen jakso oli vähän sellaista edestakaisin pelaamista. Saatiin se yksi maali ja toinen maali oli lähellä. Teimme tänään niin paljon virheitä ilman painetta, että emme kyllä ansainneet tänään yhtään mitään.

Tämän täytyy nyt olla herätys. Tämä peli pitää analysoida nöyrästi ja lähteä ensi viikolla uutta kohti MP-pelissä.”

Sydän Pelissä: Albijon Muzaci

Maalit lasketaan. Tänään Tepsin ainokaisen viimeisteli rangaistuspotkusta Albijon Muzaci. Rankkari oli seurausta ”Albin” hyvästä noususta boksiin, jossa häntä rikottiin ja pallo vietiin pisteelle. Muzaci on nyt kirjannut nimensä maalintekijänä pöytäkirjaan kahdessa peräkkäisessä pelissä.

Seuraava ottelu: TPS – MP, pe 12.8. klo 18.30, Veritas Stadion. Liput peliin myy Tiketti.

Lisää uutisia