TPS solmi myös viisi uutta jatkosopimusta

TPS on solminut myös jatkosopimuksia omien pelaajiensa kanssa. TPS-paidassa jatkavat uraansa puolustajat Niklas Friberg ja Miro Tenho sekä keskikenttäpelaajat Santeri Peltola, Waltteri Peltola ja Niklas Blomqvist. Kaikki nämä viisi pelaajaa debytoivat kaudella 2014 Veikkausliigassa TPS-paidassa. Fribergin, Tenhon, Blomqvistin ja Waltteri Peltolan sopimukset ovat kolmevuotisia. Santeri Peltolan sopimus on 1+1-vuotinen.

Tenho vakiinnutti heti tulokaskaudella paikkansa TPS:n keskuspuolustuksessa. 19-vuotias Tenho pelasi kaikkiaan 30 liigaottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin. Niklas Friberg saapui TPS:ään kesken kauden 2014 SalPa:sta. 18-vuotias Friberg ehti pelata yksitoista ottelua Veikkausliigassa.

Santeri Peltola vakiinnutti myös oman paikkansa TPS:n keskikentällä. 21-vuotias Peltola pelasi menneellä kaudella 30 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin. Hänen 18-vuotias pikkuveljensä Waltteri sai myös tulikasteensa Veikkausliigassa viime kaudella kotiottelussa VPS:ää vastaan. Kaarinassa jalkapallo-oppinsa saanut Blomqvist siirtyi puolestaan TPS:ään viime kaudeksi. 18-vuotias Blomqvist pelasi Veikkausliigassa viime kaudella yhdeksän ottelua.

Nuorempi Peltola, Friberg ja Blomqvist ovat kaikki alle 19-vuotiaiden maajoukkuemiehiä. Myös Tenholla on poikien maajoukkuekokemusta.

TPS:n sopimuspelaajat kaudeksi 2015:

Maalivahdit: Jukka Lehtovaara ja Jere Aalto
Puolustajat: Miro Tenho, Niklas Friberg, Aleksi Ojanperä ja Ville Rannikko
Keskikenttäpelaajat: Waltteri Peltola, Santeri Peltola, Niklas Blomqvist, Oskari Jakonen
ja Matej Hradecky
Hyökkääjät: Jussi Aalto

Lisää uutisia