TPS solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Holman kanssa

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Rasmus Holman kanssa. 28-vuotias Holma aloittaa näin jo seitsemännen kautensa raitapaitojen riveissä.

Holma debytoi TPS:n miesten edustusjoukkueessa kaudella 2015. Hän on pelannut TPS:n riveissä Jalkapallon Ykkösessä kausina 2015-17 sekä kautena 2019 yhteensä 77 ottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

Holma on ollut nostamassa TPS:ää kaksi kertaa myös Veikkausliigaan. Hän pelasi Veikkausliigassa kausina 2018 ja -20 yhteensä 42 ottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia.

Holma on ollut jo monta vuotta joukkueensa johtavia pelaajia, niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Hänen jalkapallouraansa tasapainottavat opinnot Turun Kauppakorkeakoulussa.

– ”Tintti” (Jonatan Johansson) soitti melkein heti kauden päättymisen jälkeen ja hän teki selväksi, että tarjolla on iso rooli ja asema joukkueessa. Olen ajatellut asian niin, että nyt pitää keskittyä pelaamiseen, kun siitä nauttii. Olen saanut myös opintojani eteenpäin, mutta niitä oikeita töitä ehtii tehdä sitten myöhemminkin. Kauden jälkeen harjoiteltiin jo muutama viikko, itse aloitin vielä melko rauhallisesti. Myös uudesta valmentajasta, Jon Dalystä, jäi hyvä ja fiksu kuva. Hänellä on erittäin selkeät harjoituskuviot, Holma kiittelee.

– Kun Rähmösen ja Ääritalon kaltaiset seuralegendat lopettavat uransa, tarvitaan joukkueeseen tietysti myös kokemusta. Joukkueesta tulee väkisinkin nuorempi, mutta nyt pitää rakentaa ihan uutta runkoa myös tuleviksi vuosiksi eteenpäin. Uskon, että saamme samalla rakennettua Ykköseen voittavan joukkueen, Holma painottaa.

– Meille oli tärkeää saada Rasse kiinnitettyä ensimmäisten pelaajien joukossa. Hän oli viime kaudella TPS:n johtavia pelaajia, toimien kapteeninakin useissa peleissä. Takana on koko uran paras kausi. Rassessa on sellaista luonnetta, mitä jokainen joukkue tarvitsee. Julkaisemme uusia sopimuksia joulun jälkeen, TPS:n urheilujohtaja Mika Laurikainen lupaa.  

Lisää uutisia