TPS sai neljä eri palkintoa Varsinais-Suomen Urheilugaalassa

Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittiin lauantaina 27.1. maakunnan vuoden 2017 parhaita urheilijoita, valmentajia, seuroja sekä muita ansioituneita urheilutoimijoita ja -tahoja. Varsinais-Suomen Urheilugaala järjestettiin nyt viidennen kerran, tällä kertaa tapahtumapaikkana oli Gatorade Center. Tilaisuus oli loppuunmyyty.

Vuoden urheiluteoksi valittiin TPS:n vakuuttava kausi Jalkapallon Ykkösessä, joka huipentui 21.10.2017 nousuun Jalkapallon Veikkausliigaan.

Vuoden sykähdyttävimmäksi urheilutapahtumaksi valittiin myös TPS:n nousu Veikkausliigaan. TPS nousi kauden viimeisessä ottelussa lopussa 1-1-tasapeliin FC Honkaa vastaan ja varmisti sillä tuloksella paluun Suomen korkeimmalle sarjatasolle.

SPL:n Länsi-Suomen piirin Vuoden Valmentajaksi valittiin TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen.

Laurikainen on pitkän uransa aikana kunnostautunut erityisen vahvasti nuorten pelaajien kehittäjänä. TPS oli hyvin lähellä sarjanousua jo kahtena edellisenä vuotena, kunnes viime syksynä nousu vihdoin tapahtui. TPS voitti komeasti Jalkapallon Ykkösen pääosin omista pelaajista kasvatetulla ryhmällä. Laurikaisen pitkäjänteinen valmennustyö toi näin hienon lopputuloksen.

– Vaikka täällä lavalla palkintoja on hakemassa vain kourallinen ihmisiä, palkinnot kuuluvat jokaiselle joukkueen jäsenelle, taustaryhmälle, seuralle ja koko TPS-yhteisölle. Kiitos kaikille tuesta, nämä palkinnot ovat hieno kunnianosoitus upeasta kaudesta, päävalmentaja Laurikainen kiitteli.

Vuoden nuoreksi urheilijaksi valittiin harvinainen kahden lajin taitaja, jalkapalloilija ja lumilautailija Elli Pikkujämsä.18-vuotias Pikkujämsä pelasi kaudella 2017 TPS:ssä, mutta hän jatkaa ensi kaudella jalkapallouraansa espoolaisessa FC Hongassa.

TPS onnittelee kaikkia Varsinais-Suomen Urheilugaalassa palkittuja!

Lisää uutisia