TPS-pelaajien vierailu ilahdutti Sateenkaari-erityisjoukkuetta

Turun Palloseuran miesten edustusjoukkueen pelaajat Jesper KarlssonSamba Benga ja Lauri Järvinen vierailivat erityisjoukkue TPS Sateenkaaren treeneissä. TPS Sateenkaari on erityislasten ja -aikuisten futisjoukkue, joka tarjoaa liikuntaa ja yhdessäoloa mukavan lajin parissa.

– Oli tosi kivaa! Täällä kaikki ovat tosi hyvin messissä ja nauttivat futiksen pelaamisesta, tuumasi Karlsson vierailun jälkeen.

TPS Sateenkaaren joukkueeseen kuuluu noin 20 pelaajaa. Mukaan mahtuvat kaiken ikäiset ja tasoiset pelurit. Nuorimmat pelaajat ovat 13-vuotiaita ja vanhimmat melkein 50-vuotiaita. Yhteinen ohjattu harrastus kehittää paitsi liikunnallisia valmiuksia myös sosiaalisia taitoja. TPS Sateenkaaren toimintaa on jo vuosien ajan vetänyt entinen liigapelaaja Severi Paajanen. Paajanen tietää, että edustusjoukkuepelaajien treenivierailut merkitsevät Sateenkaaren pelaajille paljon.

– Tässä meidän joukkueessa on varmaan kaupungin suurimpia mustavalkoisia faneja. Ilmeistä ja eleistä näkee, että nämä ovat tosi hienoja päiviä joukkueelle. Iso kiitos pelureille, että tulivat meitä moikkaamaan, Paajanen sanoo.

Katso TPS TV:n videolta treenivierailun iloiset tunnelmat.

Valokuva: Janne Hirvensalo

Lisää uutisia