TPS-pelaajia runsas määrä mukana eri ikäkausimaajoukkueissa

TPS on menestyvä kasvattaja. Vain yhden kuukauden aikana yli 20 nykyistä TPS-pelaajaa tai seuran kasvattia on saanut kutsun maajoukkueeseen. Monen näiden pelaajien otteita voi seurata kuluvallakin maajoukkuetauolla.

TPS:n naisten liigajoukkueen Juliette Kemppi on valittu TU19-maajoukkueeseen, joka pelaa kaksoismaaottelun Belgiaa vastaan Eerikkilässä 16.-18.9.2012.

Suomen alle 16-vuotiaiden (1.1.1997) poikien maajoukkue pelaa vieraissa kaksoismaaottelun Pohjois-Irlantia vastaan 17. ja 19. syyskuuta. TPS:sta joukkueeseen on valittu Viljami Vuorenmaa.

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkue kohtaa Romanian kaksoismaaottelussa 9. ja 11.9.2012. TPS:sta joukkueessa on mukana Aleksi Ojanperä.

Vuonna 1995-syntyneiden poikien maajoukkue kohtasi Sveitsin tiistaina 4.9. Loviisan Keskukentällä sekä torstaina 6.9. Kotkan Arto Tolsa Areenalla. Tässä U18-joukkueessa on mukana TPS:sta peräti neljä pelaajaa, Ville-Valtteri Starck, Riku Sjöroos, Lucas Gabrielsson ja Matej Hradecky.

Suomen alle 20-vuotiaitten (1.1.1992) poikien maajoukkue kohtaa kaksoismaaottelussa Ruotsin Uppsalassa 4.9. ja Sigtunassa 6.9. Joukkueessa on mukana TPS:n liigapelaajat Juho Lehtonen ja Santeri Mäkinen.

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Mika Laurikainen on nimennyt 18 pelaajaa EM-karsinnan päättävään Liettua-peliin. Joukkueet kohtaavat 10.9. Marijampoléssa. TPS:sta joukkueeseen on nimetty Juho Lähde ja Petteri Pennanen.

Suomen A-maajoukkue kohtaa MM-karsinnan avauksessa perjantaina Ranskan Olympiastadionilla. Joukkueessa on mukana TPS-kasvatit Lukas Hradecky, Niklas Moisander, Jere Uronen, Kasper Hämäläinen ja Riku Riski. Lisäksi Huuhkajista löytyy viiden TPS-kasvatin lisäksi kaksi entistä TPS-pelaajaa, Toni Kolehmainen ja Njazi Kuqi.

Lisää uutisia