TPS-pelaajat vierailivat erityislasten Sydän Pelissä -liikuntakerhossa

Turun Palloseuran edustusjoukkueen pelaajat Jere Koponen ja Jesper Karlsson vierailivat erityislasten Sydän Pelissä -liikuntakerhossa. Sydän Pelissä -liikuntakerho on Luolavuoren koulun ja TPS Jalkapallon yhteistyökerho, joka tarjoaa liikunnan riemua erityislapsille.

– Sydän Pelissä -liikuntakerho on matalan kynnyksen liikuntakerho, jossa jokaisen kerholaisen toiveet otetaan huomioon ja nautitaan yhdessä liikunnan ilosta, kertoo kerhoa vetävä erityisluokanopettaja Jani Rothberg.

Luolavuoren koulu ja TPS Jalkapallo ovat jo 18 vuoden ajan pyörittäneet kahta erityislasten omaa kerhoa, Sydän Pelissä -liikuntakerhoa ja TPS Rankkasade -jalkapallokerhoa. Rothberg on toiminut näiden kerhojen vetäjänä vuodesta 2004 lähtien.

– Palkitsevinta tässä työssä on nähdä lasten iloiset ilmeet ja myönteinen elämänasenne, Rothberg sanoo.

Sydän Pelissä -liikuntakerhossa nautitaan liikunnasta monien eri lajien muodossa. Tällä kertaa pelattiin yhdessä TPS-pelaajien kanssa frisbeegolfia.

– Oli tosi iloinen ja positiivinen tapahtuma. Minulla oli tosi hauskaa. Toivottavasti kaikilla oli yhtä hauskaa kuin minullakin, tuumaa TPS-maalivahti Jere Koponen.

Katso videolta tunnelmat TPS-pelaajien vierailusta Sydän Pelissä -liikuntakerhossa:

Videon musiikki: Alex Grohl – Electronic Rock (Pixabay.com)


Aiemmin tänä keväänä TPS-pelaajat Kasper Hämäläinen ja Rasmus Holma vierailivat erityislasten TPS Rankkasade -jalkapallokerhon harjoituksissa. Videon tuosta vierailusta voit katsoa tämän linkin kautta.

Lisää uutisia