TPS pelaa perjantaina sisäisen ottelun – ottelu ilmaiseksi nähtävissä, mukana kaksi testipelaajaa

TPS ja TPS U23 pelaavat perjantai-iltana LähiTapiola-areenalla sisäisen harjoitusottelun. Ottelu alkaa kello 20.15 ja on nähtävissä ilmaiseksi suorana lähetyksenä ilman selostusta osoitteessa https://solidsport.com/fctps.

Sekä TPS edustusjoukkueen että U23-joukkueen piti pelata viikonloppuna tahoillaan harjoitusottelut Salon Palloilijoita ja FC Jazzia vastaan. Kumpikin ottelu peruuntui kuitenkin lyhyellä varoitusajalla, eikä otteluihin löytynyt tällä aikataululla korvaavia vastustajia. Niinpä TPS päätyi pelaamaan omien pelaajiensa voimin perjantai-iltana. Ottelu pelataan lyhennettynä, ensimmäinen puoliaika kestää 40 minuuttia ja toinen jakso 30 minuuttia.

Perjantain ottelussa on myös mukana kaksi joukkueen mukana harjoitellutta testipelaajaa, 21-vuotias kanadalainen laitapuolustaja Monti Mohsen sekä Käpylän Pallossa ja Gnistanissa pelannut 21-vuotias laitahyökkääjä Miika Kauppila.

–Muuten meillä on vielä hyökkääjäpulaa. Loukkaantuneena ollut Olli Jakonen ei ole vielä pelikunnossa ja viime viikolla Hakaa vastaan loukannut Simo Roiha on poissa ainakin tämän viikonlopun. Onnipekka Pajula taas ei ole vielä valmis koviin suuriin peliminuutteihin loukkaantumisten jäljiltä. Puolustuspäässä Haka-ottelusta sairastelun takia poissa ollut Juri Kinnunen on sen sijaan toipunut pelikuntoon, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson taustoittaa.

Viikko sitten TPS:n mukana Hakaa vastaan pelanneet testipelaajat Lassi ForssDeni SilverioFabrice Gatambiye ja Bangaly Kouyaté eivät enää ole TPS:n mukana.

–Kaikki ovat hyviä pelaajia ja olivat harjoituksissa mukana loistavalla asenteella, mutta he eivät kuitenkaan olleet sitä, mitä me juuri nyt haemme. Emme tällä hetkellä pidä ylipäätään ylimääräistä kiirettä testipelaajien kanssa, vaan haluamme tutustua mahdollisiin vahvistuksiin rauhassa jotta tiedämme, mitä saamme, Johansson taustoittaa.

Voimassaolevien rajoitusten takia perjantain otteluun ei valitettavasti oteta yleisöä paikan päälle.

Lisää uutisia